Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Анонс: 25 квітня 2014 року відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку - 2013»


11.04.2014 15:01

Конкурс «Кращий журналіст фондового ринку - 2013» виходить на фінішну пряму - наразі організатори збирають інформацію від членів експертного журі. Імена журналістів, що за підсумками виявляться найкращими, буде повідомлено 25 квітня 2014 року в готелі «Президент», що розташований за адресою: вул. Госпітальна, 12.

В рамках церемонії також відбудеться спеціальна експертна панель: «Чотири погляди на одну подію», в рамках якої професіонали з різних галузей отримають можливість поділитися власним досвідом та висловити свій погляд на одну й ту саму ситуацію, проте з різних позицій. Більш детальна інформація щодо експертної панелі буде оголошена додатково.

Нагадаємо, що даний конкурс проводиться Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ) під патронатом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР). Він є унікальною подією для всього фондового ринку і ЗМІ, адже дав можливість оцінити журналістів, що спеціалізуються на проблематиці фондового ринку і цінних паперів, та відзначити їх успішну роботу. Даний захід є всеукраїнським та відбувається вже вдруге.

Методологічний партнер конкурсу – «Українське кредитно-рейтингове агентство».

Аналітичний партнер конкурсу – компанія «NOKs fishes».

Інформаційні партнери – «Інтерфакс-Україна», «РБК-Україна», Delo.ua, CBonds, «Мінфін», «ЮрЛіга», «Ліга:Закон», Fixygen.ua.

Всю необхідну інформацію про проведенняконкурсу можна знайти на сайті АРІФРУ – http://smida.gov.ua/best_journalist

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.