Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ призначено відповідальним за створення та утримання інформаційної бази даних про ринок цінних паперів


11.07.2014 14:22

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку) призначено відповідальним за створення та утримання інформаційної бази про ринок цінних паперів. Відповідне рішення було прийнято Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку на черговому засіданні 3 червня 2014 року.

«Останні кілька років ми поступово розширюємо і збільшуємо обсяг інформації, який доступний на нашому порталі. На сьогоднішній день нам вдалося об'єднати більше двадцяти різних баз даних і створити єдиний масив інформації про фондовий ринок, де всі зацікавлені особи можуть знайти необхідну публічну інформацію про ринок цінних паперів. Ще декілька років тому відвідувачів було кілька сотень, а сьогодні їх вже більше п’яти тисяч щодня. Це найкраща оцінка нашої діяльності», - зауважив Юрій Бойко, директор Агентства.

Нагадаємо, на сайті smida.gov.ua акумульована уся публічна інформація, а також реєстри фондового ринку.

Відповідне рішення Комісії «Про затвердження Положення про формування інформаційної бази даних про ринок цінних паперів» зареєстровано у Міністерстві юстиції України 25 червня 2014 року, оприлюднено в офіційному виданні Комісії «Відомості НКЦПФР» від 08.07.2014 року. З PDFверсією номеру можна ознайомитися за посиланням.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.