Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Конкурс «Кращий журналіст фондового ринку» отримав аналітичного партнера


18.02.2013 15:50

До підтримки конкурсу на звання кращого журналісту фондового ринку у якості аналітичного партнера долучилася компанія «NОКs Fishes», що спеціалізується на дослідженні медіа та репутаційному аналізі.

«Головним принципом нашого конкурсу є неупередженість та об’єктивність, тож для їх дотримання ми запросили до партнерства проекту компанію «NОКs Fishes», для того, аби скласти для членів експертного журі максимально показові підбірки публікацій та матеріалів кожного конкретного журналіста та, таким чином, забезпечити коректну оцінку», - зазначив Юрій Бойко, Директор АРІФРУ (Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку), організатора проекту.

«Ми із задоволенням прийняли пропозицію оргкомітету конкурсу та підтримали Конкурс, адже розуміємо, наскільки для розвитку українського ринку цінних паперів важливе стимулювання вітчизняної фондової журналістики. Сподіваюсь, що наш досвід стане в нагоді для всього Конкурсу», - зауважив Олег Кононенко, партнер дослідницької компанії «NОКs Fishes».

Нагадаємо, що в рамках Конкурсу за звання найкращих за результатами 2012 року змагатимуться журналісти у номінаціях «Кращий журналіст інтернет-ЗМІ», «Кращий журналіст інформаційного агентства», «Кращий журналіст друкованого видання», «Кращий тележурналіст», а також медіа, що будуть визначені як ті, що готують найкращі матеріали на тему фондового ринку (серед інформаційних агентств, інтернет-ЗМІ та друкованих видань).

Організатори Конкурсу:

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) -  національний регулятор фондового ринку, діяльність якого спрямована на всебічне стимулювання розвитку українського ринку цінних паперів як одного з найважливіших сегментів вітчизняної економіки. Серед основних завдань Комісії - забезпечення реалізації єдиної державної політики з цінних паперів та функціонування фондового ринку в Україні, здійснення правового регулювання відносин, що виникають на ринку цінних паперів, запобігання зловживань і порушень на фондовому ринку, захист інтересів інвесторів - громадян України, компаній, держави, а також розвиток економіки шляхом стимулювання залучення інвестицій за допомогою інструментів фондового ринку.

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» працює з 1998 року. Основна мета діяльності - забезпечення і всебічний розвиток системи розкриття інформації на фондовому ринку України. Агентство, є уповноваженою особою з розкриття інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Єдиний інформаційний центр, що акумулює інформацію про діяльність підприємств (емітентів цінних паперів) і професійних учасників фондового ринку України, і надає публічний доступ до даної інформації створений на інтернет-порталі Агентства - www.smida.gov.ua.

Офіційні партнери проекту:  АТ «ЄВРОГАЗБАНК»,  ПГ «Павленко и Побережнюк».

Методологічний партнер конкурсу -  «Українське кредитно-рейтингове агентство».

Аналітичний партнер конкурсу – дослідницька компанія «NОКs Fishes».


Інформаційні партнери: РБК; Інтерфакс-Україна; Fundmarket.ua; Delo.ua; Fixygen.ua; Maanimo, Ліга:Закон; ЮРЛІГА, ЮРІСТ&ЗАКОН,  СБОНДС.


З усією інформацією стосовно Конкурсу можна ознайомитись на його офіційній сторінці.


Теги: | конкурс |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.