Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР візьме участь у XVII Міжнародному Форумі Учасників Ринку Капіталу


08.09.2014 16:53

Керівництво НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку) візьме участь у XVII Міжнародному Форумі Учасників Ринку Капіталу. Захід відбуватиметься з 11 до 14 вересня 2014 року в місті Одеса. Організаторами форуму виступлять Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку (АРІФРУ) і фондова біржа «ПФТС».

Серед ключових сесій Форуму – засідання, на якому фахівці Комісії презентують проект Програмирозвитку фондового ринку України на 2015 - 2017роки. Основні положення Програми висвітлюватимуть Дмитро Тевелєв, Голова НКЦПФР, Анатолій Амелін, Член Комісії, та Максим Лібанов, директор департаменту аналізу, стратегії та розвитку законодавства НКЦПФР.

«Ми раді вперше бути співорганізаторами цього заходу, який, безумовно, є найбільш очікуваним для українського фондового ринку та збирає найавторитетніших його представників. Маю надію, що у такі нелегкі для країни часи ми зможемо обговорити стратегічні задачі ринку капіталу та разом знайти шляхи їх ефективного розв’язання. Особливістю цьогорічного форуму буде презентація проекту фундаментального документу – Програми розвитку фондового ринку, яку підготувала НКЦПФР, та її обговорення інвестиційною спільнотою. Згідно з Програмою та визначеними нею векторами і розвиватиметься фондовий ринок країни у найближчі роки. Будучи прозорим та відкритим регулятором, Комісія представляє увазі громадськості проект цьогозначущогодокументусаме тут - для обговорення з учасниками ринку та іншими гостями форуму», -  коментує майбутню подію Юрій Бойко, Директор АРІФРУ.

Крім цього, на заході планується розглянути найважливіші та актуальні питання сьогодення для фінансового ринку країни, перспективи розвитку інструментів ринку цінних паперів, а також підбити перші підсумки депозитарної реформи.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.