Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Очікування Дмитра Тевелєва, Голови НКЦПФР, від XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу


10.09.2014 15:54

Форум учасників ринку капіталу – це місце, де зберуться ключові представники інвестиційної спільноти, щоб обговорити найгарячіші питання своєї роботи, тому НКЦПФР планує презентувати на заході проект Програми розвитку фондового ринку України на найближчі роки. На мій погляд, навіть не варто обговорювати стратегічний характер цього документу, який задасть вектор розвитку вітчизняного ринку цінних паперів. Тому на заході ми очікуємо отримати коментарі від учасників ринку щодо його змісту та ключових принципів, наших ідей та ліній розвитку сегменту, що ми їх окреслили, - адже нам разом з ринком працювати за новою Програмою. Я певен, що на Форумі спільними зусиллями ми знайдемо якнайкращі правильні рішення для подальшої ефективної розбудови національного фондового ринку ­шляхом широкої дискусії. 


Ми переконані, що Україна має достатній економічний потенціал для того, аби фондовий ринок став потужною частиною міцної економіки держави. Найважливішим завданням, описаним в Програмі, для нас залишається стимулювання притоку інвестицій в економіку України через інтеграцію фондового ринку в світові ринки капіталу та імплементацію найкращих європейських стандартів та практик, а також принципів, рекомендованих IOSCO (International Organization of Stockmarket Commissions, Міжнародною організацією регуляторів ринків цінних паперів). Тому сподіваємося, що Форум допоможе нам вдосконалити Програму таким чином, аби максимально наблизитися до реалізації задуманого, яка, перш за все, спрямована на захист інвесторів, забезпечення функціонування справедливого, ефективного та прозорого ринку та зниження його системних ризиків.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.