Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Очікування учасників XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу


29.08.2014 10:55

Напередодні XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу ми попросили провідних учасників ринку поділитися своїми очікуваннями від майбутнього заходу.

Олексій Кий, Президент Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД):

«Вересень традиційно насичений діловою активністю. І Форум учасників ринку капіталу одне з тих місць, де йде надзвичайно змістовний та інформативний діалог. Багато ідей звучать на Форумі набагато раніше, ніж про них починають говорити в суспільстві.

Для мене дуже важливі заявлені теми заходу. Як керівник асоціації, що представляють велику частину ринку, я очікую активну і навіть «жарку» дискусію по Програмі розвитку фондового ринку - зіткнення думок, ідей, певного конфлікту в позитивному сенсі. Фінансовий ринок стоїть на порозі реформування та конференції такого рівня як раз потрібні для того, щоб учасники могли «звірити годинники», виробити єдиний підхід і визначити орієнтири.

Крім цього, традиційність і періодичність Форуму, який проводиться вже в сімнадцяте, дозволяє не тільки обмінюватися досвідом, але і стежити за тенденціями, настроями на ринку, порівняти, які питання втратили актуальність, а які - вийшли на передній план».

Дмитро Чугаєвський, Глава правління Розрахункового Центру:

«Міжнародний Форум Учасників Ринку Капіталу - це прекрасний майданчик, який об'єднує провідних експертів фінансових ринків з метою обговорення актуальних питань і вирішення задач для розвитку ринку капіталу в Україні. Сподіваюся, що результатами XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу стане консолідована позиція, яка реально посприяє залученню інвестицій в нашу країну. Для цього необхідне розуміння учасників ринку реального стану фондового ринку України, узгодження позицій досягнення та реалізації тих цілей, які підвищать капіталізацію вітчизняного ринку капіталу, шляхи виходу українських інструментів фондового ринку на міжнародні ринки, а також умов, при яких наш ринок буде цікавий нерезидентам.

Також хотів би подякувати організаторам за такий необхідне і корисний захід, який став вже доброю традицією в нашій країні, і побажати підвищувати інтерес з боку держави та міжнародних інституцій для розуміння, що ринок капіталу в Україні потрібен не тільки для внутрішнього ринку країни, але і для зовнішніх ринків».

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.