Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Сформовано пул партнерів XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу


01.09.2014 12:30

До підтримки XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу долучилися провідні ділові українські засоби масової інформації, спеціалізовані інтернет-портали, що орієнтовані на фінансову тематику, а також профільні асоціації.

Цього року Форум підтримали: провідне українське інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», діловий журнал «Деньги», суспільно-політичне інтернет-видання «Апостроф», фінансові інтернет-портали Fixygen та Cbonds, інформаційна платформа для професійних гравців фінансового ринку TRDATA, а також ГО «ACI» (Асоціація фінансових ринків) та Асоціація ділового співробітництва.

«Ми дуже вдячні професійним виданням та спілкам, які підтримали наш захід. У цей непростий час, коли Україна переживає складний період, економічний розвиток держави є одним з ключових завдань для кожного. Головною метою Форуму є об’єднання зусиль для якісно нового розвитку ринку капіталу. Розвитку, що дасть поштовх для зростання економіки країни. Саме тому в цей час нам особливо потрібна підтримка у висвітленні цієї події», - відзначили організатори Форуму.

Нагадаємо, що щорічний Форум Учасників Ринку Капіталу є однією з найбільших подій українського фондового ринку, який збирає представників інвестиційної індустрії, промислового сектору, підприємців України та іноземних країн для обговорення актуальних питань ринку капіталу. До участі у Форумі також запрошені члени уряду, представники Міністерства фінансів, Національного банку, Фонду державного майна, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, вищі державні посадовці, відомі фінансисти, фахівці з питань інвестування та представники компаній-емітентів, міжнародних фінансових організацій, професійних асоціацій.

Партнерами Форуму виступили організації, що об’єднують всі сегменти вітчизняного фондового ринку – компанії з управління активами, депозитарні установи і торгівців цінними паперами – Українська асоціація інвестиційного бізнесу і Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв. Організаторами заходу є фондова біржа ПФТС спільно з Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.