Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Шановні колеги та клієнти Агентства!


26.09.2014 15:24

Певно, більшості з Вас вже відомо про те, що нещодавно відбулася перша публічна презентація проекту Програми розвитку фондового ринку на 2015 – 2017 роки «Європейський вибір – нові можливості для прогресу та зростання», розробленого Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), представлено текст проекту документу та отримано перші коментарі і доповнення від учасників ринку.

З урахуванням важливості даного стратегічного документу для подальшого розвитку ринку цінних паперів України, а також стимулювання залучення інвестицій та їх перерозподілу задля економічного росту нашої держави, регулятор закликає фондову спільноту долучитися до роботи над цим документом, внести свої пропозиції та побажання, які зможуть зробити цей документ справжньою «дорожньою картою» для усього ринку.

Будемо вдячні Вам за Ваші думки щодо суті проекту Програми! Просимо Вас надсилати їх до Комісії (за електронною адресою svitlana.shelyahina@nssmc.gov.ua), або ж направляти до Агентства (за адресою office@smida.gov.ua).Усі Ваші пропозиції та міркування ми обов’язково передамо до Комісії. З робочою версією Програми можна ознайомитися за посиланням.

Певен, що лише спільними зусиллями ми створимо робочу та результативну Програму розвитку ринку, а, відтак, і сприятимемо його розвитку.

 

З повагою,

Директор АРІФРУ                                                                                       Юрій Бойко

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.