Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР та АРІФРУ оголошують про старт конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку - 2013»


07.03.2014 11:44

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) та АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку) провели круглий стіл на тему «Кращий журналіст фондового ринку - 2013: хто він, і за якими критеріями його вибирати?».

Організатор даного заходу - АРІФРУ, він проходив за підтримки НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку).

Під час зустрічі свої думки висловили представники Комісії та АРІФРУ, присутні керівники провідних учасників фондового ринку, журналісти і редактори, які пишуть на тему ринку цінних паперів та інші. Учасники круглого столу детально обговорили методологію та номінації, критерії оцінки номінантів, а також проведення можливих майстер-класів для обміну досвідом, внесли свої побажання та коментарі до пропозицій робочої групи, які були винесені на круглий стіл.

«Сьогодні ЗМІ вносять значний внесок у розвиток фондового ринку, оскільки вони не лише інформують українців про основні події, але і підвищують рівень фінансової грамотності населення, викликають дискусії та обговорення проблем ринку у громадськості. Ми вважаємо, що ці зусилля повинні бути оцінені належним чином. Додатково зазначу, що ми намагаємось забезпечити об’єктивність результатів конкурсу за допомогою залучення громадськості – так, методологія Конкурсу обговорена і з експертами – і з учасниками ринку, і з самими журналістами», - зауважує Юрій Бойко, Директор АРІФРУ.

Зазначимо, що конкурс «Кращий журналіст фондового ринку - 2013» - загальнонаціональний проект, який вже вдруге проходить на вітчизняному ринку і дозволяє оцінити і виявити кращих ділових співробітників медіа, редакторів і журналістів, які спеціалізуються на темі фондового ринку. Його переможці визначаються в ході незалежного і абсолютно прозорого голосування членів Журі, загальновизнаних і авторитетних експертів ринку цінних паперів.

Мета Конкурсу - популяризувати тематику фондового ринку в журналістському середовищі, відзначити видання і журналістів, які найбільш активно і якісно висвітлюють дану тематику, об'єднати провідних журналістів національних ділових видань, учасників фондового ринку України та представників влади, створивши, тим самим, додаткові сприятливі умови для розвитку галузі в цілому.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.