Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

В рамках церемонії нагородження «Кращий журналіст фондового ринку - 2013» відбудеться спеціальна експертна платформа


22.04.2014 11:29

25 квітня, під час церемонії нагородження переможців конкурсу, на запрошених очікує спеціальна експертна платформа «Чотири погляди на одну історію».

За задумом організаторів, чотири експерти у своїй галузі – журналіст, прес-секретар, інвестор та автор телепрограми - розкриють власну точку зору на певну абстрактну подію, що сталася на фондовому ринку, та власні методи роботи у разі її виникнення.

«Для нас важливо, аби спеціалісти різних галузей могли поглянути на ситуацію, так би мовити, ставши над нею, та побачити, як у разі її виникнення працюють різні спеціалісти. Ми зупинилися на форматі експертної панелі, де кожен спеціаліст певної галузі зможе продемонструвати свій погляд на ситуацію, після чого в обговоренні візьмуть участь усі присутні гості. Сподіваємося, що це зацікавить гостей, і ми матимемо конструктивний діалог, де будуть представлені різні погляди на одну проблему, а експерти обміняються корисним досвідом. Я впевнений, що саме розуміння принципів роботи кожного з нас, кожної ланки процесу підготовки, передачі та сприйняття інформаційного повідомлення, є запорукою ефективної комунікації, до речі, не лише на фондовому ринку», - зазначив Юрій Бойко, директор АРІФРУ (Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку), організатора конкурсу.

В якості експертів виступлять Микола Максимчук, колишній журналіст газети «КоммерсантЪ - Украина», що розповість про роботу журналіста ділового видання, Юлія Жулій, начальник відділу зовнішніх і внутрішніх комунікацій НКЦПФР, що висвітлить принципи роботи прес-секретаря. У свою чергу, Оксана Параскева, партнер Investor Relations Agency, спробує пояснити погляд з боку інвестора, а Антоніна Кутова, КеруючийпартнеркомпаніїPro Capital Investment, автор та ведуча ТВ-програми «Pro Capital», зупиниться на питання висвітлення події як автор телевізійної програми.

Нагадаємо, що церемонія «Кращий журналіст фондового ринку - 2013», відбудеться 25 квітня 2014 року у готелі «Президент», що розташований за адресою: вул. Госпітальна, 12.

Даний конкурс проводиться Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ) під патронатом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР). Він є унікальною подією для всього фондового ринку і ЗМІ, адже дає можливість оцінити журналістів, що спеціалізуються на проблематиці фондового ринку і цінних паперів, та відзначити їх успішну роботу. Даний захід є всеукраїнським та відбувається вже вдруге.

Методологічний партнер конкурсу – «Українське кредитно-рейтингове агентство».

Аналітичний партнер конкурсу – компанія «NOKs fishes».

Інформаційні партнери – «Інтерфакс-Україна», «РБК-Україна», Delo.ua, CBonds, «Мінфін», «ЮрЛіга», «Ліга:Закон», Fixygen.ua.

Всю необхідну інформацію про проведенняконкурсу можна знайти на сайті АРІФРУ – http://smida.gov.ua/best_journalist.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.