Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Затверджена програма XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу


05.09.2014 14:17

Оприлюднена загальна програма XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу, що відбудеться 11-14 вересня в м. Одеса.

Безумовно, ключовою подією XVII Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу стане обговорення з широким колом професійних учасників проекту Програми розвитку фондового ринку України. «На Форумі, вперше для учасників ринку, відбудеться презентація проекту Програми розвитку фондового ринку України. Кожен учасник заходу матиме змогу висловити свою точку зору і таким чином безпосередньо вплинути на те, в якому напрямку рухатиметься ринок найближчі роки. З впевненістю можна сказати – цьогорічний Форум стане знаковою подією для всього ринку», - вважає голова правління ПАТ «Фондова біржа ПФТС» Ігор Селецький.

«Перш за все, ми прагнемо до двостороннього діалогу з учасниками ринку. Для нас важливо отримати зворотній зв’язок від професіоналів, що працюють на фондовому ринку, почути їх коментарі та зауваження до проекту Програми розвитку фондового ринку на найближчі роки. Впевнений, що завдяки такому відкритому обговоренню, нам разом вдасться зробити цей важливий документ дійсно максимально ефективним та корисним», - відзначив Юрій Бойко, директор АРІФРУ, співорганізатора Форуму.

Важливо, що програма Форуму була сформована з урахуванням побажань професійних учасників ринку та з огляду на актуальність сьогодення. Серед інших буде піднято питання перспектив подальшого розвитку діяльності з управління активами, а також підбито перші підсумки депозитарної реформи, яка відбулась 12 жовтня 2013 року. Крім того, на Форумі буде презентовано революційний погляд на пенсійну реформу, реалізація якого дасть поштовх для розвитку економіки України. Доповідачі також нададуть вичерпну інформацію стосовно квазі-суверенних облігацій таких організацій як Укрзалізниця та Державна іпотечна установа.

Щорічний Форум Учасників Ринку Капіталу є однією з найбільших подій українського фондового ринку, який збирає представників інвестиційної індустрії, промислового сектору, підприємців України та іноземних країн для обговорення актуальних питань ринку капіталу.

Партнерами Форуму виступили організації, що об’єднують всі сегменти вітчизняного фондового ринку – компанії з управління активами, депозитарні установи і торгівців цінними паперами – Українська асоціація інвестиційного бізнесу і Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв. Організаторами заходу є фондова біржа ПФТС спільно з Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України.

Інформаційними партнерами Форуму виступили: провідне українське інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», діловий журнал «Деньги», суспільно-політичне інтернет-видання «Апостроф», фінансові інтернет-портали Fixygen та Cbonds, інформаційна платформа для професійних гравців фінансового ринку TRDATA, а також ГО «ACI» (Асоціація фінансових ринків) та Асоціація ділового співробітництва

Детально ознайомитись з інформацією стосовно Форуму та програмою можна за посиланням: http://www.pfts.ua/uk/yearly-forum/

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.