Затвердженно Наглядовою радою

ПрАТ «СК  «ДІ'ЛАЙФ»

Протокол № 03-20 від 01.10.2020

 

 

ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ДІ'ЛАЙФ»

Місцезнаходження: Україна, 36000, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Пушкіна, буд. 47

 

Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «ДІ'ЛАЙФ», код з ЄДРПОУ 31623500 (далі – Товариство) повідомляє, що Наглядовою радою Товариства прийнято рішення про скликання позачергових загальних зборів акціонерів (далі – Загальні збори), які відбудуться 25 листопада 2020 року, за адресою: Україна, 36000, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Пушкіна, буд. 47, в приміщенні офісу товариства.

Початок реєстрації акціонерів о 10 години 00 хвилин, закінчення реєстрації акціонерів о 10 години 45 хвилин. Реєстрація учасників проходить за місцем проведення Загальних зборів.

Початок Загальних зборів об 11 годині 00 хвилин.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах – 19 листопада 2020 року (станом на 24 годину).

Адреса Веб-сайту Товариства, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в ч. 4 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»: www.d-life.com.ua.

Загальна кількість акцій Товариства є рівною загальній кількості голосуючих акцій та складає: 3000000 простих іменних акцій.

Перелік документів, що має надати акціонер (представник акціонера) для його участі у загальних зборах. Для участі в загальних зборах при собі необхідно мати документ, який посвідчує особу (паспорт), для представника акціонера-фізичної особи – також довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерів, оформлену відповідно до вимог ч. 3 ст. 39 Закону України «Про акціонерні товариства», а для юридичної особи у разі, якщо її інтереси представляє керівник юридичної особи – витяг або виписку з Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців та громадських формувань, або виписку із протоколу уповноваженого органу юридичної особи про призначення вказаного керівника на посаду, а якщо від імені акціонера – юридичної особи діє представник по довіреності - довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерів.

Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомити під час підготовки до Загальних зборів. Акціонери можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного за місцезнаходженням Товариства: Україна, 36000, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Пушкіна, буд. 47 в робочі дні (з понеділка – по п’ятницю), з 09 години 00 хвилин до 18 години 00 хвилин, і в день проведення Загальних зборів – також у місці їх проведення. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Голова Правління Терзі Олександр Сергійович.

Дані про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися. Акціонери, відповідно до вимог ст. 36, 38 Закону України «Про акціонерні товариства» мають право ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного та подати письмові запити щодо питань порядку денного; право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного. З детальною інформацією, стосовно оформлення, подання пропозицій та інших прав, наданих акціонерам після отримання повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів у строк до дати проведення загальних зборів, акціонери можуть ознайомити в ст. 36, 38 Закону України «Про акціонерні товариства».

Прядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю здійснюється у відповідності до ст. 39 Закону України «Про акціонерні товариства».

Перелік питань разом з проект рішень (крім кумулятивного голосування) щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

1.Обрання членів Лічильної комісії, прийняття рішення про припинення їх повноважень.

Проект рішення:

Обрати Лічильну комісію у складі двох осіб:

Демчук Анна Сергіївна – Голова Лічильної комісії;

Шиян Ірина Сергіївна– Член Лічильної комісії.

Обрана Лічильна комісія діє виключно на даних Загальних зборах і її повноваження припиняються із закінченням Загальних зборів.

2. Прийняття рішень з питань порядку проведення Загальних зборів.

Проект рішення:

Затвердити наступний порядок проведення річних Загальних зборів:

Час для виступів з доповідями з питань порядку денного – 10 хвилин.

Час для виступів учасників Загальних зборів у обговореннях з питань порядку денного – 5 хвилин.

Час на відповіді на питання – 3 хвилини.

Час на підрахунок голосів – 5 хвилин.

Голосування на Загальних зборах здійснюється за принципом одна акція – один голос. Право голосу мають акціонери – власники голосуючих акцій. Відповідно до вимог пункту 10 розділ 6 Закону України «Про депозитарну систему України»: «… якщо власник цінних паперів протягом одного року з дня набрання чинності цим Законом не уклав з обраною емітентом депозитарною установою договору про обслуговування рахунку в цінних паперах від власного імені або не здійснив переказ належних йому прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, цінні папери такого власника (які дають право на участь в органах емітента) не враховуються при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента.».

Голосування з усіх питань порядку денного проводиться з використанням бюлетенів для голосування, форма і текст яких були затверджені Наглядовою радою Товариства, та які були видані акціонерам для голосування. Рішення Загальних зборів вважається прийнятим з моменту складення протоколу про підсумки голосування.

Затвердити визначений Наглядовою робою Товариства порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування та бюлетенів для кумулятивного голосування, а саме: бюлетені для голосування та бюлетені для кумулятивного голосування засвідчуються після їх отримання Лічильною комісією Загальних зборів.

У разі недійсності бюлетеня, про це на ньому робиться відповідна позначка з обов’язковим зазначенням підстав недійсності. Бюлетень засвідчується підписом Голови лічильної комісії та печаткою Товариства. Позначка про недійсність бюлетеня засвідчується всіма членами Лічильної комісії.

Бюлетень для голосування визнається недійсним у разі: а) якщо він відрізняється від затвердженого зразка; б) на ньому відсутні підпис, прізвище, ім’я та по батькові акціонера (уповноваженого представника) та найменування юридичної особи, якщо вона є акціонером; в) акціонер (його представник) не обрав жодного або обрав більше одного варіанта голосування щодо одного проекту рішення; г) акціонер (його представник) зазначив більшу кількість голосів, ніж йому належить за таким голосування (кумулятивне голосування).

Бюлетені для голосування, що визнані недійсними, не враховуються під час підрахунку голосів.

З будь-яких інших процедур та питань, які виникають під час проведення Загальних зборів акціонерів Товариства слід керуватись нормами статуту та чинного законодавства України.

3. Обрання Голови та секретаря Загальних зборів акціонерів.

Проект рішення:

Обрати Головою Загальних зборів – Терзі Олександра Сергійовича.

Обрати секретарем Загальних зборів Бугрій Марину Анатоліївну.

4. Розгляд питання виконання нормативу платоспроможності та достатності капіталу.

Проект рішення:

Затвердити порядок проведення докапіталізації Товариства або прийняти рішення про зупинення повністю  власної ліцензії страхування життя.

6. Внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції та затвердження нової редакції Статуту Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання нової редакції Статуту Товариства.

Проект рішення:

Внести зміни до Статуту Товариства, щодо складу органів товариства та їх компетенції, порядку утворення, обрання і відкликання їх членів та прийняття ними рішень, а також порядок зміни складу органів товариства та їх компетенції.

Уповноважити Голову та секретаря Загальних зборів підписати нову редакцію Статуту Товариства.

Уповноважити Голову Правління Товариства на проведення державної реєстрації змін відповідно до вимог чинного законодавства України з правом передоручення третім особам.

7. Визначення кількісного складу Наглядової ради.

Проект рішення:

Визначити кількісний склад Наглядової ради у кількості двух осіб.

8. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради.

Проект рішення:

Припинити повноваження усіх членів Наглядової ради Товариства з 25.11.2020 року.

9. Обрання членів наглядової ради, затвердження умов договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами наглядової ради.

Проект рішення:

Проект рішення щодо даного питання не надається на підставі п. 5 ч. 3 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства» у зв’язку з проведенням кумулятивного голосування.

10. Прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів.

Проект рішення:

Попередньо надати згоду на вчинення усіх значних правочинів (договорів), які будуть вчинятися (укладатися) Товариством в процесі звичайної господарської діяльності, зокрема в рамках страхової, інвестиційно та фінансової діяльності з 26 листопада 2020 року по 26 листопада 2021 року, включаючи, але не обмежуючись договори страхування, договори перестрахування, договори з банками, тощо та ринкова вартість майна або послуг, що є предметом за такими договорами перевищуватиме 25 відсотків вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності Товариства.

Уповноважити Голову Правління Товариства на підписання таких значних правочині (договір) відповідно до повноважень, наданих Статутом Товариства.

 

З повагою,

Голова Наглядової ради                                                                                             Сахаров А.М.