ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ

  1. повне найменування та місцезнаходження товариства: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"   (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) (далі – Товариство) повідомляє про проведення чергових річних Загальних зборів акціонерів Товариства (далі – збори)
  2.  дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів: 26 квітня 2019р. об 11.00 годині за адресою: Київська область, Вишгородський район, с. Нові Петрівці, вул. Ватутіна б. 34, 1 поверх, кімната №2.
  3. час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: Реєстрація акціонерів для участі у  Загальних зборах відбудеться в день їх проведення  та за місцем проведення зборів з 10.30 до 10.55.
  4. дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у  Загальних зборах –    22 квітня 2019р.
  5. перелік питань разом з проектом рішень (крім кумулятивного голосування) щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

1.Обрання членів Лічильної комісії Загальних зборів та припинення їх повноважень.

Проект рішення:

 Обрати лічильну комісію у складі 2 осіб: Киричок Галина Володимирiвна та Миргородський Ігор Андрійович. Припинити повноваження лічильної комісії зборів  з моменту закриття даних зборів.

2.Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів та затвердження регламенту.

Проект рішення:

Затвердити порядок проведення загальних зборів акціонерів Товариства в наступній редакції:

Спосіб голосування з усіх питань порядку денного – з використанням бюлетенів. Бюлетень  для  голосування засвідчується підписом голови реєстраційної комісії перед видачею його акціонеру (представнику акціонера), після здійснення раєстрації цього акціонера (представника акціонера) для участі у загальних зборах Товариства і до початку голосування по питанню, для  якого видається зазначений бюлетень.

Порядок прийняття рішень: одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на загальних зборах Товариствакрім  проведення  кумулятивного голосування.

Рішення з питання порядку денного «Прийняття рішення про припинення Товариства  шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю» приймається більш як трьома чвертями голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у Загальних зборах та є власниками голосуючих з відповідного питання акцій

Зі всіх інших питань, рішення приймаються простою більшістю голосів акціонерів,  які  зареєструвалися  для участі у загальних  зборах  та  є  власниками  голосуючих  з цього питання акцій.

Затвердити наступний регламент проведення Зборів: Звіти і доповіді - до 10 хвилин,  виступи і відповіді на питання - до 3 хвилин, на заперечення або підтримку доповідача – до 5 хвилин, довідки - до 1 хвилини. Всі питання і пропозиції стосовно питань порядку денного надавати в момент розгляду таких питань. Учасники та присутні на зборах можуть висловлюватися з місця тільки за дозволом Голови зборів.

3. Розгляд звіту Генерального директора та затвердження заходів за результатами його розгляду.

Проект рішення:

 Прийняти до відома Звіт Генерального директора Товариства за 2018 рік. Роботу Генерального директора визнати задовільною. Не застосовувати заходи за результатами розгляду звіту.

4. Розгляд звіту Наглядової ради та затвердження заходів за результатами його розгляду.

Проект рішення:

 Прийняти до відома Звіт Наглядової ради Товариства за 2018 рік. Роботу Наглядової ради визнати задовільною. Не застосовувати заходи за результатами розгляду звіту.

5. Розгляд висновків зовнішнього аудиту та затвердження заходів за результатами розгляду.

Проект рішення:

 Прийняти до відома висновки зовнішнього аудиту. Не застосовувати заходи за результатами розгляду.

6. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту  Генерального директора, звіту Ревізійної комісії.

Проект рішення:

Затвердити звіт Наглядової ради та звіт Генерального директора. Не затверджувати звіт Ревізійної комісії у зв`язку з її відсутністю.

7. Затвердження річного звіту Товариства.

Проект рішення:

Затвердити річний звіт Товариства за 2018 рік.

8. Розподіл прибутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, передбачених законом.

Проект рішення:

В зв'язку з відсутністю прибутку Товариства за 2018 рік розподіл прибутку не здійснювати. Збитки Товариства за 2018 рік покрити за рахунок прибутку, отриманого у майбутніх періодах.

9. Прийняття рішення про припинення Товариства шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю.

Проект рішення:

Припинити діяльність ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) шляхом його перетворення у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" за місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34.  Причини такого рішення: недоцільність існування юридичної особи у формі акціонерного товариства у зв’язку із значними фінансовими витратами на своє обслуговування.

10. Припинення повноважень виконавчого органу (Генерального директора).

Проект рішення:

У зв`язку з прийняттям рішення про припинення Товариства  шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю припинити повноваження одноосібного  виконавчого органу - Генерального директора Єфимчука Юрія Уляновича.

11. Призначення комісії з припинення  Товариства    та голови комісії.

Проект рішення:

Призначити комісію з припинення у складі двох осіб:

Єфимчук Юрій Улянович (Реєстраційний номер облікової картки платника податків 2497612036, паспорт СК 951835, виданий 11.09.1998р. Броварським МВГУ МВС України в Київській обл.,  адреса: Київська обл., м.Бровари, вул..Черняховського, буд.16-г, кв. 105) - голова комісії.

Киричок Галина Володимирівна (Реєстраційний номер облікової картки платника податків 2626116527, паспорт МЕ 244125, виданий 27.02.2003р. Святошинським РУ ГУ МВС України в місті Києві,  адреса: м.Київ, б-р Вернадського, буд.65, кв.112) - член комісії.

12. Встановлення порядку і строку заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється.

Проект рішення:

Протягом 30 днів з дати прийняття загальними зборами рішення про припинення акціонерного товариства шляхом перетворення,  товариство зобов'язане письмово повідомити про це кредиторів товариства і розмістити повідомлення про ухвалене рішення в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів або через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку. Товариство зобов'язане також повідомити про прийняття такого рішення кожну фондову біржу, на якій акції такого товариства допущено до торгів.

Кредитор, вимоги якого до акціонерного товариства, діяльність якого припиняється внаслідок перетворення, не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов'язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов'язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між товариством та кредитором. У разі якщо кредитор не звернувся у строк, передбачений цією частиною, до товариства з письмовою вимогою, вважається, що він не вимагає від товариства вчинення додаткових дій щодо зобов'язань перед ним.

Перетворення не може бути завершене до задоволення вимог, заявлених кредиторами.

Строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється, становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Кожна окрема вимога кредитора, зокрема щодо сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, страхових коштів до Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування, розглядається, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання юридичною особою, що припиняється, відповідної вимоги кредитора.

13. Про затвердження порядку та умов обміну акцій Товариства на частки в статутному капіталі підприємницького товариства-правонаступника.

Проект рішення:

Затвердити такий Порядок та умови обміну акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339),  що припиняється шляхом перетворення, на частки підприємницького товариства-правонаступника: Перелік засновників (учасників) створюваного товариства-правонаступника, зазначений у його установчих документах, має включати усіх акціонерів товариства, що припиняється, станом на день затвердження установчих документів створюваного товариства-правонаступника, із зазначенням розміру частки кожного засновника (учасника). Розподіл часток створюваного товариства-правонаступника відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі акціонерного товариства, що перетворюється. Розмір статутного капіталу товариства, що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу акціонерного товариства, що перетворюється, зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну. Акції ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) конвертуються в частки  підприємницького     товариства-правонаступника - ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"    та  розподіляються серед його учасників. Коефіцієнт конвертації дорівнює 1. Не підлягають  обміну  акції  товариства,  що перетворюється,  викуплені цим товариством,  які  на  дату  прийняття  рішення  про  припинення  товариства  шляхом  перетворення  не продані та/або не анульовані  відповідно  до  законодавства.  Такі  акції підлягають анулюванню в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

14. Затвердження  порядку та умов здійснення перетворення, плану перетворення.
Проект рішення:

Затвердити порядок та умови здійснення перетворення, план перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"  у такій редакції:

 

ПОРЯДОК ТА УМОВИ ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕТВОРЕННЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339)

1.Прийняття рішення про припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339)  (надалі -  ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" або Товариство) шляхом перетворення в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"  (надалі - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА") з місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34.  Розмір статутного капіталу ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА", що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА", що перетворюється (206300.00грн.), зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну. Всі акціонери ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" (їх правонаступники), акції яких не були викуплені, стають засновниками (учасниками) створюваного товариства-правонаступника - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА". При перетворенні ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" усе майно, сукупність прав і обов’язків переходить до його правонаступника – ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА".

2.Призначення комісії з припинення (перетворення) ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"та голови комісії;

3.Затвердження порядку і умов обміну акцій ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"на частки в статутному капіталі ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА";

4.Встановлення порядку і строку заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється.

5.Товариство протягом не більш як п’яти робочих днів   після   прийняття  загальними  зборами   рішення,  що  стало підставою  для  вимоги  обов’язкового  викупу  акцій,  рекомендованими листами  повідомляє акціонерів,  які  мають право вимагати обов’язкового викупу акцій, про право вимоги обов’язкового викупу акцій із зазначенням: 1) ціни викупу акцій;  2) кількості акцій, викуп яких має право вимагати акціонер;  3) загальної вартості у разі викупу акцій товариством;  4)   строку   здійснення  товариством  укладення  договору  та  оплати  вартості  акцій  (у  разі  отримання   вимоги акціонера про обов’язковий викуп акцій).

6.Після закриття загальних зборів  підсумки  голосування  доводяться  до  відома акціонерів  протягом  10   робочих  днів  у  спосіб,  визначений  статутом   товариства

7.Розкриття особливої інформації та подання документів до НКЦПФР необхідних для зупинення обігу акцій  ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" в терміни визначені чинним законодавством.

8.Комісія з припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"відповідно до чинного законодавства України, подає органу, що здійснює державну реєстрацію юридичних осіб і фізичних-осіб підприємців, дані, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення щодо припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" шляхом перетворення в ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА" з подальшим оприлюдненням.

Комісія з припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"повідомляє кредиторів про прийняті Загальними зборами рішення про припинення шляхом перетворення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" в ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА" протягом 30 днів з дати прийняття Загальними зборами рішення про припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"  шляхом перетворення. Товариство зобов'язане письмово повідомити про це кредиторів товариства і розмістити повідомлення про ухвалене рішення в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів або через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку. Товариство зобов'язане також повідомити про прийняття такого рішення кожну фондову біржу, на якій акції такого товариства допущено до торгів.

Кредитор, вимоги якого до акціонерного товариства, діяльність якого припиняється внаслідок перетворення, не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов'язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов'язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між товариством та кредитором. У разі якщо кредитор не звернувся у строк, передбачений цією частиною, до товариства з письмовою вимогою, вважається, що він не вимагає від товариства вчинення додаткових дій щодо зобов'язань перед ним.

Перетворення не може бути завершене до задоволення вимог, заявлених кредиторами.

Строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється, становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Кожна окрема вимога кредитора, зокрема щодо сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, страхових коштів до Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування, розглядається, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання юридичною особою, що припиняється, відповідної вимоги кредитора.

9.Отримання вимог кредиторів (у разі їх наявності) про погашення (в тому числі дострокове) кредиторської заборгованості.

10.Здійснення викупу акцій Товариства у акціонерів, які вимагають цього, у разі, якщо ці акціонери зареєструвались для участі у цих зборах та голосували проти прийняття Загальними зборами рішення про припинення Товариства шляхом перетворення   і звернулись до Товариства із письмовою заявою в терміни визначені чинним законодавством;

11.Після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог комісія з припинення юридичної особи складає передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво щодо майна, прав та обов’язків юридичної особи, що припиняється, стосовно всіх її кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оспорюються сторонами.

12.Прийняття рішення Загальними зборами акціонерів Товариства про затвердження передавального акта. Проведення установчих зборів про створення ТОВ. Прийняття рішення засновників (учасників) створюваного товариства-правонаступника про затвердження його установчих документів і обрання (призначення) органів управління.

13.Подання документів до НКЦПФР на скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у зв’язку з припиненням Товариства шляхом перетворення в терміни, встановлені законодавством (протягом десяти робочих днів з дати затвердження передавального акта).

14.Подання документів для державної реєстрації припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"   та створення ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА"    (після закінчення процедури припинення, але не раніше закінчення строку заявлення вимог кредиторами).

 

ПЛАН ПЕРЕТВОРЕННЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"

Повне найменування та  реквізити  кожного  товариства,  що бере участь у перетворенні: ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"    (надалі -  ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"), код ЄДРПОУ 32119339, з місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34 припиняється шляхом  перетворення у  ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"      (надалі - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА") з місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34. Розмір статутного капіталу ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА", що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА", що перетворюється (206300.00грн.), зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну, кількість учасників –   всі акціонери ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"   (їх правонаступники), акції яких не були викуплені, стають засновниками (учасниками) створюваного товариства-правонаступника - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА".

Порядок  і  коефіцієнти  конвертації акцій та інших цінних паперів: Перелік засновників (учасників) створюваного товариства-правонаступника, зазначений у його установчих документах, має включати усіх акціонерів товариства, що припиняється, станом на день затвердження установчих документів створюваного товариства-правонаступника, із зазначенням розміру частки кожного засновника (учасника). Розподіл часток створюваного товариства-правонаступника відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі акціонерного товариства, що перетворюється. Розмір статутного капіталу товариства, що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу акціонерного товариства, що перетворюється, зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну. Акції ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) конвертуються в частки  підприємницького     товариства-правонаступника - ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"        та  розподіляються серед його учасників. Коефіцієнт конвертації дорівнює 1. Не підлягають  обміну  акції  товариства,  що перетворюється,  викуплені цим товариством,  які  на  дату  прийняття  рішення  про  припинення  товариства  шляхом  перетворення  не продані та/або не анульовані  відповідно  до  законодавства.  Такі  акції підлягають анулюванню в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Суми можливих грошових виплат акціонерам: Грошові виплати акціонерам не передбачені

Відомості про права,  які  надаватимуться  підприємницьким  товариством-правонаступником  власникам  інших, крім акцій, цінних  паперів   товариства,   діяльність  якого  припиняється  внаслідок  перетворення,  та/або  перелік  заходів,  які пропонується вжити стосовно таких цінних паперів:  Інші цінні папери, крім акцій,  ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"  не випускались.

Інформація   щодо   запропонованих   осіб,   які   стануть  посадовими особами  товариства  у  підприємницькому  товаристві  - правонаступнику   після  завершення  перетворення,  та запропоновані до виплати таким особам  винагороди чи компенсації:

Одноосібним виконавчим  органом – Генеральним директором у підприємницькому товаристві – правонаступнику - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА" після завершення перетворення запропоновано призначити Єфимчука Юрія Уляновича із посадовим окладом у розмірі, який був встановлений Генеральному директору ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА".

 

 

5 1) адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформацію, зазначену в частині четвертій статті 35 Закону України «Про акціонерні товариства»: http://ptp.emitents.net.ua.

Інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів: 206300 шт простих іменних акцій, з них 206300 шт. голосуючих станом на 12.03.2019р.

Перелік документів, що має надати акціонер (представник акціонера) для його участі у загальних зборах: Для реєстрації акціонерів – фізичних осіб необхідно мати при собі паспорт. Для реєстрації представників акціонерів (як фізичних так і юридичних осіб) необхідно мати при собі паспорт та оформлені згідно чинного законодавства документи, які підтверджують повноваження представника на участь у загальних зборах.

 

Проекти рішень з питань, включених до порядку денного загальних зборів, підготовлені наглядовою радою:

1.Обрання членів Лічильної комісії Загальних зборів та припинення їх повноважень.

Проект рішення:

 Обрати лічильну комісію у складі 2 осіб: Киричок Галина Володимирiвна та Миргородський Ігор Андрійович. Припинити повноваження лічильної комісії зборів  з моменту закриття даних зборів.

2.Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів та затвердження регламенту.

Проект рішення:

Затвердити порядок проведення загальних зборів акціонерів Товариства в наступній редакції:

Спосіб голосування з усіх питань порядку денного – з використанням бюлетенів. Бюлетень  для  голосування засвідчується підписом голови реєстраційної комісії перед видачею його акціонеру (представнику акціонера), після здійснення раєстрації цього акціонера (представника акціонера) для участі у загальних зборах Товариства і до початку голосування по питанню, для  якого видається зазначений бюлетень.

Порядок прийняття рішень: одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на загальних зборах Товариствакрім  проведення  кумулятивного голосування.

Рішення з питання порядку денного «Прийняття рішення про припинення Товариства  шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю» приймається більш як трьома чвертями голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у Загальних зборах та є власниками голосуючих з відповідного питання акцій

Зі всіх інших питань, рішення приймаються простою більшістю голосів акціонерів,  які  зареєструвалися  для участі у загальних  зборах  та  є  власниками  голосуючих  з цього питання акцій.

Затвердити наступний регламент проведення Зборів: Звіти і доповіді - до 10 хвилин,  виступи і відповіді на питання - до 3 хвилин, на заперечення або підтримку доповідача – до 5 хвилин, довідки - до 1 хвилини. Всі питання і пропозиції стосовно питань порядку денного надавати в момент розгляду таких питань. Учасники та присутні на зборах можуть висловлюватися з місця тільки за дозволом Голови зборів.

3. Розгляд звіту Генерального директора та затвердження заходів за результатами його розгляду.

Проект рішення:

 Прийняти до відома Звіт Генерального директора Товариства за 2018 рік. Роботу Генерального директора визнати задовільною. Не застосовувати заходи за результатами розгляду звіту.

4. Розгляд звіту Наглядової ради та затвердження заходів за результатами його розгляду.

Проект рішення:

 Прийняти до відома Звіт Наглядової ради Товариства за 2018 рік. Роботу Наглядової ради визнати задовільною. Не застосовувати заходи за результатами розгляду звіту.

5. Розгляд висновків зовнішнього аудиту та затвердження заходів за результатами розгляду.

Проект рішення:

 Прийняти до відома висновки зовнішнього аудиту. Не застосовувати заходи за результатами розгляду.

6. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту  Генерального директора, звіту Ревізійної комісії.

Проект рішення:

Затвердити звіт Наглядової ради та звіт Генерального директора. Не затверджувати звіт Ревізійної комісії у зв`язку з її відсутністю.

7. Затвердження річного звіту Товариства.

Проект рішення:

Затвердити річний звіт Товариства за 2018 рік.

8. Розподіл прибутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, передбачених законом.

Проект рішення:

В зв'язку з відсутністю прибутку Товариства за 2018 рік розподіл прибутку не здійснювати. Збитки Товариства за 2018 рік покрити за рахунок прибутку, отриманого у майбутніх періодах.

9. Прийняття рішення про припинення Товариства шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю.

Проект рішення:

Припинити діяльність ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) шляхом його перетворення у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" за місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34.  Причини такого рішення: недоцільність існування юридичної особи у формі акціонерного товариства у зв’язку із значними фінансовими витратами на своє обслуговування.

10. Припинення повноважень виконавчого органу (Генерального директора).

Проект рішення:

У зв`язку з прийняттям рішення про припинення Товариства  шляхом перетворення в товариство з обмеженою відповідальністю припинити повноваження одноосібного  виконавчого органу - Генерального директора Єфимчука Юрія Уляновича.

11. Призначення комісії з припинення  Товариства    та голови комісії.

Проект рішення:

Призначити комісію з припинення у складі двох осіб:

Єфимчук Юрій Улянович (Реєстраційний номер облікової картки платника податків 2497612036, паспорт СК 951835, виданий 11.09.1998р. Броварським МВГУ МВС України в Київській обл.,  адреса: Київська обл., м.Бровари, вул. Черняховського, буд.16-г, кв. 105) - голова комісії.

Киричок Галина Володимирівна (Реєстраційний номер облікової картки платника податків 2626116527, паспорт МЕ 244125, виданий 27.02.2003р. Святошинським РУ ГУ МВС України в місті Києві,  адреса: м.Київ, б-р Вернадського, буд.65, кв.112) - член комісії.

12. Встановлення порядку і строку заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється.

Проект рішення:

Протягом 30 днів з дати прийняття загальними зборами рішення про припинення акціонерного товариства шляхом перетворення,  товариство зобов'язане письмово повідомити про це кредиторів товариства і розмістити повідомлення про ухвалене рішення в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів або через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку. Товариство зобов'язане також повідомити про прийняття такого рішення кожну фондову біржу, на якій акції такого товариства допущено до торгів.

Кредитор, вимоги якого до акціонерного товариства, діяльність якого припиняється внаслідок перетворення, не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов'язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов'язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між товариством та кредитором. У разі якщо кредитор не звернувся у строк, передбачений цією частиною, до товариства з письмовою вимогою, вважається, що він не вимагає від товариства вчинення додаткових дій щодо зобов'язань перед ним.

Перетворення не може бути завершене до задоволення вимог, заявлених кредиторами.

Строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється, становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Кожна окрема вимога кредитора, зокрема щодо сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, страхових коштів до Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування, розглядається, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання юридичною особою, що припиняється, відповідної вимоги кредитора.

13. Про затвердження порядку та умов обміну акцій Товариства на частки в статутному капіталі підприємницького товариства-правонаступника.

Проект рішення:

Затвердити такий Порядок та умови обміну акцій ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339),  що припиняється шляхом перетворення, на частки підприємницького товариства-правонаступника: Перелік засновників (учасників) створюваного товариства-правонаступника, зазначений у його установчих документах, має включати усіх акціонерів товариства, що припиняється, станом на день затвердження установчих документів створюваного товариства-правонаступника, із зазначенням розміру частки кожного засновника (учасника). Розподіл часток створюваного товариства-правонаступника відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі акціонерного товариства, що перетворюється. Розмір статутного капіталу товариства, що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу акціонерного товариства, що перетворюється, зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну. Акції ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) конвертуються в частки  підприємницького     товариства-правонаступника - ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"    та  розподіляються серед його учасників. Коефіцієнт конвертації дорівнює 1. Не підлягають  обміну  акції  товариства,  що перетворюється,  викуплені цим товариством,  які  на  дату  прийняття  рішення  про  припинення  товариства  шляхом  перетворення  не продані та/або не анульовані  відповідно  до  законодавства.  Такі  акції підлягають анулюванню в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

14. Затвердження  порядку та умов здійснення перетворення, плану перетворення.
Проект рішення:

Затвердити порядок та умови здійснення перетворення, план перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"  у такій редакції:

 

ПОРЯДОК ТА УМОВИ ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕТВОРЕННЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339)

1.Прийняття рішення про припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339)  (надалі -  ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" або Товариство) шляхом перетворення в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"  (надалі - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА") з місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34.  Розмір статутного капіталу ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА", що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА", що перетворюється (206300.00грн.), зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну. Всі акціонери ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" (їх правонаступники), акції яких не були викуплені, стають засновниками (учасниками) створюваного товариства-правонаступника - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА". При перетворенні ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" усе майно, сукупність прав і обов’язків переходить до його правонаступника – ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА".

2.Призначення комісії з припинення (перетворення) ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"та голови комісії;

3.Затвердження порядку і умов обміну акцій ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"на частки в статутному капіталі ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА";

4.Встановлення порядку і строку заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється.

5.Товариство протягом не більш як п’яти робочих днів   після   прийняття  загальними  зборами   рішення,  що  стало підставою  для  вимоги  обов’язкового  викупу  акцій,  рекомендованими листами  повідомляє акціонерів,  які  мають право вимагати обов’язкового викупу акцій, про право вимоги обов’язкового викупу акцій із зазначенням: 1) ціни викупу акцій;  2) кількості акцій, викуп яких має право вимагати акціонер;  3) загальної вартості у разі викупу акцій товариством;  4)   строку   здійснення  товариством  укладення  договору  та  оплати  вартості  акцій  (у  разі  отримання   вимоги акціонера про обов’язковий викуп акцій).

6.Після закриття загальних зборів  підсумки  голосування  доводяться  до  відома акціонерів  протягом  10   робочих  днів  у  спосіб,  визначений  статутом   товариства

7.Розкриття особливої інформації та подання документів до НКЦПФР необхідних для зупинення обігу акцій  ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" в терміни визначені чинним законодавством.

8.Комісія з припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"відповідно до чинного законодавства України, подає органу, що здійснює державну реєстрацію юридичних осіб і фізичних-осіб підприємців, дані, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення щодо припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" шляхом перетворення в ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА" з подальшим оприлюдненням.

Комісія з припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"повідомляє кредиторів про прийняті Загальними зборами рішення про припинення шляхом перетворення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА" в ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА" протягом 30 днів з дати прийняття Загальними зборами рішення про припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"  шляхом перетворення. Товариство зобов'язане письмово повідомити про це кредиторів товариства і розмістити повідомлення про ухвалене рішення в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів або через особу, яка провадить діяльність з оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку. Товариство зобов'язане також повідомити про прийняття такого рішення кожну фондову біржу, на якій акції такого товариства допущено до торгів.

Кредитор, вимоги якого до акціонерного товариства, діяльність якого припиняється внаслідок перетворення, не забезпечені договорами застави чи поруки, протягом 20 днів після надіслання йому повідомлення про припинення товариства може звернутися з письмовою вимогою про здійснення на вибір товариства однієї з таких дій: забезпечення виконання зобов'язань шляхом укладення договорів застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов'язань перед кредитором та відшкодування збитків, якщо інше не передбачено правочином між товариством та кредитором. У разі якщо кредитор не звернувся у строк, передбачений цією частиною, до товариства з письмовою вимогою, вважається, що він не вимагає від товариства вчинення додаткових дій щодо зобов'язань перед ним.

Перетворення не може бути завершене до задоволення вимог, заявлених кредиторами.

Строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється, становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Кожна окрема вимога кредитора, зокрема щодо сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, страхових коштів до Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування, розглядається, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання юридичною особою, що припиняється, відповідної вимоги кредитора.

9.Отримання вимог кредиторів (у разі їх наявності) про погашення (в тому числі дострокове) кредиторської заборгованості.

10.Здійснення викупу акцій Товариства у акціонерів, які вимагають цього, у разі, якщо ці акціонери зареєструвались для участі у цих зборах та голосували проти прийняття Загальними зборами рішення про припинення Товариства шляхом перетворення   і звернулись до Товариства із письмовою заявою в терміни визначені чинним законодавством;

11.Після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог комісія з припинення юридичної особи складає передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво щодо майна, прав та обов’язків юридичної особи, що припиняється, стосовно всіх її кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оспорюються сторонами.

12.Прийняття рішення Загальними зборами акціонерів Товариства про затвердження передавального акта. Проведення установчих зборів про створення ТОВ. Прийняття рішення засновників (учасників) створюваного товариства-правонаступника про затвердження його установчих документів і обрання (призначення) органів управління.

13.Подання документів до НКЦПФР на скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у зв’язку з припиненням Товариства шляхом перетворення в терміни, встановлені законодавством (протягом десяти робочих днів з дати затвердження передавального акта).

14.Подання документів для державної реєстрації припинення ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"   та створення ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА"    (після закінчення процедури припинення, але не раніше закінчення строку заявлення вимог кредиторами).

 

ПЛАН ПЕРЕТВОРЕННЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"

Повне найменування та  реквізити  кожного  товариства,  що бере участь у перетворенні: ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"    (надалі -  ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"), код ЄДРПОУ 32119339, з місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34 припиняється шляхом  перетворення у  ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"      (надалі - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА") з місцезнаходженням: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34. Розмір статутного капіталу ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА", що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА", що перетворюється (206300.00грн.), зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну, кількість учасників –   всі акціонери ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА"   (їх правонаступники), акції яких не були викуплені, стають засновниками (учасниками) створюваного товариства-правонаступника - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА".

Порядок  і  коефіцієнти  конвертації акцій та інших цінних паперів: Перелік засновників (учасників) створюваного товариства-правонаступника, зазначений у його установчих документах, має включати усіх акціонерів товариства, що припиняється, станом на день затвердження установчих документів створюваного товариства-правонаступника, із зазначенням розміру частки кожного засновника (учасника). Розподіл часток створюваного товариства-правонаступника відбувається із збереженням співвідношення кількості акцій, що було між акціонерами у статутному капіталі акціонерного товариства, що перетворюється. Розмір статутного капіталу товариства, що створюється шляхом перетворення акціонерного товариства, на дату його створення має дорівнювати розміру статутного капіталу акціонерного товариства, що перетворюється, зменшеному на загальну номінальну вартість акцій, що не підлягають обміну. Акції ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА" (місцезнаходження: 07354, Київська обл., Вишгородський район, село Нові Петрівці, ВУЛИЦЯ ВАТУТІНА, будинок 34, код ЄДРПОУ – 32119339) конвертуються в частки  підприємницького     товариства-правонаступника - ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"        та  розподіляються серед його учасників. Коефіцієнт конвертації дорівнює 1. Не підлягають  обміну  акції  товариства,  що перетворюється,  викуплені цим товариством,  які  на  дату  прийняття  рішення  про  припинення  товариства  шляхом  перетворення  не продані та/або не анульовані  відповідно  до  законодавства.  Такі  акції підлягають анулюванню в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Суми можливих грошових виплат акціонерам: Грошові виплати акціонерам не передбачені

Відомості про права,  які  надаватимуться  підприємницьким  товариством-правонаступником  власникам  інших, крім акцій, цінних  паперів   товариства,   діяльність  якого  припиняється  внаслідок  перетворення,  та/або  перелік  заходів,  які пропонується вжити стосовно таких цінних паперів:  Інші цінні папери, крім акцій,  ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПРОМИСЛОВО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПАРК "КИЇВЩИНА"  не випускались.

Інформація   щодо   запропонованих   осіб,   які   стануть  посадовими особами  товариства  у  підприємницькому  товаристві  - правонаступнику   після  завершення  перетворення,  та запропоновані до виплати таким особам  винагороди чи компенсації:

Одноосібним виконавчим  органом – Генеральним директором у підприємницькому товаристві – правонаступнику - ТОВ "ПТП "КИЇВЩИНА" після завершення перетворення запропоновано призначити Єфимчука Юрія Уляновича із посадовим окладом у розмірі, який був встановлений Генеральному директору ПрАТ "ПТП "КИЇВЩИНА".

 

 

6) порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонери можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішення з питань порядку денного зборів, за місцезнаходженням товариства: 07354, Київська область, Вишгородський район, с. Нові Петрівці, вул. Ватутіна 34  кім. 2, у робочі дні, робочі години з 11.00 до 17.00 (перерва з 13.00 до 14.00), а в день проведення загальних зборів – також у місці їх проведення. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами –   Генеральний директор – Єфимчук Юій Улянович.

7) про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:  Акціонерне товариство до початку загальних зборів у встановленому ним порядку зобов'язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів. Акціонерне товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів.  Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. У такому разі рішення наглядової ради про включення питання до проекту порядку денного не вимагається, а пропозиція вважається включеною до проекту порядку денного, якщо вона подана з дотриманням вимог статті 38 Закону України «Про акціонерні товариства». У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів щодо дострокового припинення повноважень голови колегіального виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) одночасно обов'язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження. Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень. Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, а також пропозиції комітету при наглядовій раді публічного акціонерного товариства з питань призначень незалежних директорів, може бути прийнято тільки у разі: недотримання акціонерами строку, встановленого абзацом першим частини другої статті 38 Закону України «Про акціонерні товариства»; неповноти даних, передбачених абзацом першим частини другої або частиною третьою статті 38 Закону України «Про акціонерні товариства». Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства пропозицій акціонерів (акціонера), яким належать менше 5 відсотків голосуючих акцій, може бути прийнято з підстав, передбачених абзацом другим та/або третім частини шостої статті 38 Закону України «Про акціонерні товариства», у разі неподання акціонерами жодного проекту рішення із запропонованих ними питань порядку денного та з інших підстав, визначених статутом акціонерного товариства та/або положенням про загальні збори акціонерного товариства. Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства надсилається наглядовою радою акціонеру протягом трьох днів з моменту його прийняття. У разі внесення змін до проекту порядку денного загальних зборів акціонерне товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів. Оскарження акціонером рішення товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного до суду не зупиняє проведення загальних зборів. Суд за результатами розгляду справи може постановити рішення про зобов'язання товариства провести загальні збори з питання, у включенні якого до проекту порядку денного було безпідставно відмовлено акціонеру.

8) порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю: Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

 

Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн.)

Найменування показника

Період

Звітний (2018р.)

Попередній (2017р.)

Усього активів 

65,6

1396,0

Основні засоби (за залишковою вартістю)

0

0

Запаси 

0

0

Сумарна дебіторська заборгованість 

3,0

1382,0

Гроші та їх еквіваленти

62,6

14,0

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

(65257,8)

(54665,7)

Власний капітал 

(65051,5)

(54459,4)

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

206,3

206,3

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

46429,4

47064,9

Поточні зобов'язання і забезпечення

18687,7

8790,5

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

(10592,1)

(11153,8)

Середньорічна кількість акцій (шт.) 

206300

206300

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

(51,34)

(54,07)