Повідомлення про проведення річних загальних зборів акціонерів

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СПЕЦТЕХСЕРВІС» (ідентифікаційний код 31450441, місцезнаходження: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Індустріальна 5), надалі – Товариство, повідомляє про проведення «26» квітня 2019 року о 10:00 річних загальних зборів акціонерів Товариства у приміщенні ПрАТ «СПЕЦТЕХСЕРВІС» за адресою: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Індустріальна 5, к. 41.

Реєстрація акціонерів для участі у загальних зборах здійснюється в день проведення зборів з 09:00 до 09:50 за місцем проведення зборів.

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО (разом із проектом рішень):

1. Про обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення: «Обрати лічильну комісію в наступному складі:

Голова лічильної комісії – Матвєєва Наталя Іванівна;

Секретар лічильної комісії – Христенко Лариса Володимирівна;

Член лічильної комісії – Погонщенко Оксана В’ячеславівна».

2. Про обрання Голови та Секретаря загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення: «Обрати Головою загальних зборів акціонерів Матвєєва Володимира Михайловича, а Секретарем загальних зборів акціонерів – Мазур Любов Миколаївну».

3. Про затвердження регламенту роботи загальних зборів акціонерів.

Проект рішення: «Затвердити наступний регламент Загальних зборів акціонерів:

1) доповідь – до 5 хвилин;

2) співдоповідь – до 3 хвилин;

3) обговорення – до 7 хвилин;

4) всі зауваження, запитання та пропозиції, які потрібно вносити до протоколу, подавати під час зборів Голові Загальних зборів акціонерів в письмовій формі з зазначенням прізвища акціонера, кількості та типу належних йому акцій, а у випадку зауважень представником акціонера до вище перерахованої інформації додавати копію документу, що підтверджує повноваження представника (доручення, довіреність тощо).

5) одна особа по одному питанню виступає тільки 1 раз;

6) голосування на зборах проводиться за принципом: 1 акція – 1 голос;

7) з усіх питань порядку денного проводити закрите таємне голосування з використанням бюлетенів;

8) Загальні збори провести без перерви».

4. Звіт Генерального директора Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік.

Проект рішення: «Прийняти до уваги звіт Генерального директора Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік».

5. Звіт Наглядової ради Товариства про діяльність за 2018 рік.

Проект рішення: «Прийняти до уваги звіт Наглядової ради Товариства про діяльність за 2018 рік».

6. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Генерального директора та звіту Наглядової ради Товариства.

Проект рішення: «Затвердити звіт Генерального директора Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік. Затвердити звіт Наглядової ради Товариства про діяльність за 2018 рік».

7. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2018 рік.

Проект рішення: «Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2018 рік».

8. Визначення основних напрямків роботи Товариства на 2019 рік.

Проект рішення: «Визнати основними напрямками роботи Товариства на 2019 рік ті, що викладені в наданому Генеральним директором Товариства плані роботи Товариства на 2019 рік».

9. Про розподіл прибутку або покриття збитків Товариства за 2018 рік.

Проект рішення: «розподіл прибутку Товариства за 2018 рік не здійснювати. Прибуток спрямувати на інвестиції у розвиток виробництва та інфраструктури Товариства згідно із пропозиціями, внесеними Генеральним директором».

Для реєстрації та участі у загальних зборах необхідно мати: акціонерам – паспорт або документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів – паспорт або документ, що посвідчує особу, і належним чином оформлену довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерів.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів, буде складений станом на 24.00 год. 22.04.2019 року.

Відповідно до ст. 36 Закону України «Про акціонерні товариства» акціонери, які бажають ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, до дати проведення загальних зборів можуть звертатись за місцезнаходженням Товариства: 08300, Київська обл., м. Бориспіль, вул. Індустріальна 5, к. 41 у робочі дні (понеділок - п’ятниця) з 10.00 до 17.00 (перерва з 13:00 до 14:00), а в день проведення загальних зборів - за місцем їх проведення. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами, – Генеральний директор Хворостяний Микола Романович.

Товариство до початку загальних зборів надає письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів. Відповідь надається на підставі письмового запиту акціонера протягом 3 (трьох) робочих днів з дати отримання письмового запиту, при умові надання запиту не пізніше, ніж за 3 (три) робочих дні до дати проведення загальних зборів. Товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів, не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Кожний акціонер має право оскаржити рішення про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного до суду, однак таке оскарження не зупиняє проведення загальних зборів.

Представником акціонера - фізичної чи юридичної особи на загальних зборах акціонерів Товариства може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент відкликати чи замінити свого представника, повідомивши про це Генерального директора Товариства. Надання довіреності не позбавляє акціонера права участі на цих загальних зборах замість свого представника. Довіреність, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом, а також може посвідчуватися депозитарною установою. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. У разі, якщо для участі в загальних зборах з’явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного – http://emitent.tetra-studio.com.ua/cts

Станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів (14.03.2018), загальна кількість акцій Товариства - 100 акцій номінальною вартістю 1 500,00 грн кожна, кількість голосуючих акцій – 85 акцій.

Довідки за телефоном: (044) 228-59-70.

 

Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн.)

Найменування показника

період

попередній

звітній

Усього активів

 

 

Основні засоби

9365,8

9373,0

Довгострокові фінансові інвестиції

 

 

Запаси

3,2

1,4

Сумарна дебіторська заборгованість

700,3

465,2

Грошові кошти та їх еквіваленти

107,4

119,8

Нерозподілений прибуток (непокриті збитки)

5812,2

5254,8

Власний капітал

 

 

Статутний капітал

150,0

150,0

Довгострокові зобов’язання

 

 

Поточні зобов’язання

 

 

Чистий прибуток (збиток)

10,4

9,7

Середньорічна кількість акцій (шт.)

100

100

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

11

11

Це повідомлення про проведення річних загальних зборів Товариства затверджено Наглядовою радою Товариства. Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні. Генеральний директор Хворостяний М.Р.