Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

10 вересня спостерігались порушення в роботі «Кабінету інформаційних послуг»


10.09.2019 12:36

Шановні клієнти! 

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України», що є особою, уповноваженою Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку надавати інформаційні послуги на фондовому ринку, повідомляє, що 10 вересня 2019 року з 9.00 до 9.46 спостерігалось порушення в роботі Кабінету інформаційних послуг, що забезпечує електронний документообіг між суб’єктом подання, Агентством та Комісією. Протягом зазначеного часу суб’єкти подання не мали можливості надіслати інформацію, а також регламентовані дані до Комісії.

Оприлюднення інформації в загальнодоступній базі даних Комісії про ринок цінних паперів на сайті https://stockmarket.gov.ua відбувалося у звичайному режимі.

За електронними документами, що були подані через Кабінет інформаційних послуг в період технічного збою, суб’єкти подання не отримали протоколи перевірки даних з боку Комісії. Офіційним листом ДУ «АРІФРУ» направила до НКЦПФР перелік суб’єктів подання, що не отримали зазначені протоколи.

Наразі роботу Кабінету інформаційних послуг відновлено.

З повагою, колектив ДУ "АРІФРУ".


Теги: | АРІФРУ | НКЦПФР | інформаційні послуги |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.