Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Відбулося перше засідання оновленого складу НКЦПФР


15.04.2021 15:54

13 квітня 2021 року відбулося перше засідання оновленого складу Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку під головуванням Руслана Магомедова.

Члени Комісії прийняли рішення про роботу на фондовому ринку ряду професійних учасників, а саме:
 

– про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів ТОВ «КУА «КЛЕВЕР ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» та ТОВ «КУА «БРАЙТФ’ЮЧЕ ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ»;
– про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів ТОВ «КУА «ГЛОБУС ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» на підставі заявника.

«Фокус регулятора – на роботі на ринку дійсно «якісних» профучасників, з бездоганною репутацією та чистими активами, – зазначає Руслан Магомедов, голова НКЦПФР. – Ми продовжуватимемо дотримуватись такого вектору, а також концентруватимемось на насиченні ринку працюючими інструментами».

Нагадаємо, що відтепер склад НКЦПФР повністю сформований, це:
– Руслан Магомедов, голова Комісії;
– Іраклій Барамія, член Комісії;
– Юрій Бойко, член Комісії;
– Юрій Шаповал, член Комісії;
– Ярослав Шляхов, член Комісії;
– Арсен Ільін, член Комісії;
– Максим Лібанов, член Комісії.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | НКЦПФР | Руслан Магомедов |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.