Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

21 березня відбудеться церемонія нагородження "Біржової Універсіади"


18.03.2013 15:29

Юрій Бойко, директор АРІФРУ візьме участь у церемонії нагородження "Біржової Універсіади", яка відбудеться 21 березня 2013 року. У рамках заходу будуть оголошені переможці проекту. Запрошуємо на церемонію нагородження усіх учасників змагання, тренерів, інвестиційних консультантів та усіх бажаючих підтримати та привітати переможців конкурсу.

Церемонія нагородження відбудеться у залі "Молодіжний" Дому Вчителя (м. Київ, вул. Володимирська, 57, 3 поверх).

Початок церемонії у 14.30. Початок реєстрації у 14:00.

Попередня реєстрація на церемонію нагородження обов’язкова.

Усі присутні отримають пам’ятні подарунки від організатора конкурсу — "Української біржи".

Реєстрація

Детальніше про Конкурс

"Біржова Універсіада" — це чемпіонат з інтернет-трейдингу серед студентів вищих навчальних закладів України. Мета проекту — надати студентам можливість перевірити на практиці і закріпити, в ході реальних біржових торгів, знання, отримані в рамках навчальних програм з ринкової економіки.

Конкурс проводиться під патронатом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) та Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ).

Підтримку надає — Програма USAID "Розвиток фінансового сектору" (USAID/FINREP-II).

Організатор конкурсу — "Українська біржа", Генеральний партнер — ІГ "УНІВЕР".

Партнери: "Алор", Dragon Capital, I-nvest, "Навігатор Інвест", "Сократ", компанії-субброкер "Східно-Кримська фондова компанія", "Стаді Трейд", дилінгового центру 4TRADERS, Financier.

Інформаційну підтримку проекту надають: Investfunds.ua, Fin.org.ua, Maanimo.com, міжнародна молодіжна організація AIESEC.
 


Теги: | Універсіада | УБ | АРІФРУ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.