Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Агентство з розвитку інфраструктурі фондового ринку інформаційний партнер конференції УАІБ "Професійне управління активами"


25.04.2013 13:06

13-16 червня 2013 року у Ялті, на базі готельного комплексу "Ялта-Інтурист", відбудеться ХХVІІ науково-практична конференція Української асоціації інвестиційного бізнесу "Професійне управління активами".

Серед основних тем цьогорічного форуму: сучасний стан фондового ринку та пріоритетні напрямки його реформування, перспективи бізнесу з управління активам інституційних інвесторів, проблемні питання та новації у регулюванні діяльності КУА та ІСІ у 2014 році, зокрема, впровадження процедур внутрішнього контролю та побудова системи управління ризиками в КУА. Йтиметься також про реформування інфраструктури фондового ринку, інструменти для інституційних інвесторів, перспективи недержавного пенсійного забезпечення та інші.

У конференції візьмуть участь представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює регулювання ринків фінансових послуг, Міністерств фінансів України, Міністерства соціальної політики, компанії-члени УАІБ, саморегулівні організації, інші професійні учасники фондового ринку, біржі, міжнародні фінансові організації.

 Детальніша інформація щодо програми конференції та умов участі - на сайті УАІБ: http://www.uaib.com.ua/news/announce/177319.html


Теги: | УАІБ | Професійне управління активами |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.