Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ подало документи на авторизацію в якості надавача інформаційних послуг на фондовому ринку України


12.12.2018 17:48
Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) подала документи до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з метою авторизації в якості надавача інформаційних послуг на фондовому ринку України.

Діяльність надавачів інформаційних послуг передбачена Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» (№ 2210-VIII) і стартує з 1 січня 2019 року.

У відповідності до Положення про авторизацію осіб, які мають намір провадити діяльність з надання інформаційних послуг на фондовому ринку України, подані АРІФРУ документи знаходяться на розгляді в НКЦПФР.

В рамках підготовки до авторизації команда АРІФРУ розробила програмний комплекс, який дозволить учасникам ринку оприлюднювати регульовану інформацію у Загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та подавати електронну звітність та/або адміністративні дані до НКЦПФР відповідно до встановлених вимог.

Найближчим часом Агентство оприлюднить на своїх інформаційних ресурсах новий порядок взаємодії з учасниками фондового ринку та договори оферти.

Cправка

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) створена у 1998 році. Агентство здійснює організаційне, технічне та ресурсне забезпечення реалізації повноважень НКЦПФР у сфері розкриття інформації на ринку цінних паперів.


Теги: | АРІФРУ | НКЦПФР | інформаційні послуги |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.