Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ припиняє видавати бюлетень «Відомості НКЦПФР»


29.12.2018 16:49

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) повідомляє про те, що бюлетень «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку»з 1 січня 2019 року видаватись не буде.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку прийняла рішення про вихід зі складу засновників Бюлетеня, оскільки чинне законодавство не передбачає право державного колегіального органу мати офіційне друковане видання.

Нагадаємо, щоденне офіційне друковане видання Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Відомості НКЦПФР» було створено рішенням Комісії від 01.09.2006 року № 797.

Серед статутних завдань видання: забезпечення публікації законів України, постанов Верховної Ради, актів Президента України, Кабінету Міністрів, інших органів державної влади у галузі фондового ринку, ділової та науково-аналітичної і статистичної інформації, матеріалів провідних фахівців і вчених з питань фондового ринку, висвітлення діяльності НКЦПФР, задоволення інформаційних потреб учасників фондового ринку щодо формування державної політики на ринку цінних паперів та сприяння розвитку і функціонуванню фондового ринку на сучасному етапі тощо.

Довідка

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) створена у 1998 році. Агентство здійснює організаційне, технічне та ресурсне забезпечення реалізації повноважень НКЦПФР у сфері розкриття інформації на ринку цінних паперів.


Теги: | АРІФРУ | НКЦПФР | бюлетень |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.