Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ проходить авторизацію в якості надавача інформаційних послуг на фондовому ринку України


19.12.2018 16:07

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) проходить авторизацію в Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо отримання права надавати інформаційні послуги на вітчизняному фондовому ринку.

В рамках підготовки до авторизації команда АРІФРУ розробила програмний комплекс - «Кабінет інформаційних послуг», який дозволить учасникам ринку оприлюднювати регульовану інформацію у Загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та подавати електронну звітність та/або адміністративні дані до НКЦПФР відповідно до встановлених вимог.

Користування «Кабінетом інформаційних послуг» передбачає наявність кваліфікованого електронного підпису та печатки одного із зазначених акредитованих центрів сертифікації ключів:

  1. Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС
  2. Акредитований центр сертифікації ключів органів юстиції України
  3. Акредитований центр сертифікації ключів Міністерства внутрішніх справ України
  4. Акредитований центр сертифікації ключів ПАТ "Національний депозитарій України" 
  5. Акредитований центр сертифікації ключів ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
  6. Акредитованний центр сертифікації ключів Державної казначейської служби України
  7. Акредитований центр сертифікації ключів "Україна"
  8. Акредитований центр сертифікації ключів державного підприємства "Українські спеціальні системи"

Нагадаємо, діяльність надавачів інформаційних послуг передбачена Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» (№ 2210-VIII) і стартує з 1 січня 2019 року.

Довідкова інформація

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) створена у 1998 році. Агентство здійснює організаційне, технічне та ресурсне забезпечення реалізації повноважень НКЦПФР у сфері розкриття інформації на ринку цінних паперів.

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.