Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ та НДУ підводять підсумки проекту "Назустріч емітентам"


30.01.2013 10:52

Минулого тижня НДУ і АРІФРУ провели останні, із запланованого циклу, семінари в рамках проекту "Назустріч емітентам". Заходи пройшли у Вінниці, Хмельницькому, Чернівцях, Івано-Франківську та Ужгороді.
Семінари, які відбулися на початку 2013 року, викликали особливий інтерес у зв'язку з набранням чинності змін до Положення про розкриття інформації на фондовому ринку № 1591. Дані зміни були докладно роз'ясненні емітентам Першим заступником директора АРІФРУ Ігорем Мельником у ході заходів. “Не дуже часто нам вдається зустрітися з такою кількістю емітентів по всій Україні особисто, тому ми намагалися зробити спілкування максимально ефективним і надали учасникам не тільки теоретичних знань, а й розібрали на конкретних прикладах виконання норм законодавства про розкриття інформації” – зазначив пан Мельник. Також представники емітентів виявили зацікавленність питаннями модернізації системи розкриття інформації на фондовому ринку України, зокрема, переходу на електронний формат подання звітності з використанням електронного цифрового підпису, введення інформаційно-технічної підтримки, впровадження практики міжнародних стандартів фінансової звітності та законодавчих новацій Закону України «Про депозитарну систему».
Представники НДУ і АРІФРУ закликали емітентів пропонувати актуальні та цікаві теми для наступних зустрічей.
Всього за період проекту семінари відвідало більш 1200 представників емітентів України.
«Комунікація з ринком дуже важлива складова в роботі Агентства, так як тільки "живе" спілкування дозволяє розповісти про систему розкриття інформації, про діяльність і результати діяльності Агентства. Упевнений, у учасників семінару це розуміння є. З іншого боку, ми почули побажання емітентів, які багато в чому збігаються (і це дуже радує) з нашими планами модернізації системи розкриття інформації. Ми не плануємо зупинятися на досягнутому і залучили емітентів до визначення тематик майбутніх заходів» - коментує результати проекту директор Агентства Юрій Бойко


Теги: | АРІФРУ | НДУ | Назустріч емітентам |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.