Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

CFA Society Ukraine та НКЦПФР вирішили провести дебати


19.11.2019 16:30

CFA Society Ukraine та Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України запрошують взяти участь у відкритих дебатах з питань етики фахівців фінансового ринку.

Щодня багато фахівців фінансового сектора стикаються з ситуаціями, які, безумовно, можна вважати морально суперечливими. Більшість з цих ситуацій залишаються непоміченими, на неетичну поведінку закривають очі.

"Ми впевнені, що дотримання етичних стандартів є ключовим в інвестиційній професії, оскількисаме на правилах та етиці вибудовується довіра суспільства до фінансових ринків та інвестицій", - йдеться в повідомленні НКЦПФР.

В рамках дискусії планується розгляд реальних прикладів неетичної поведінки учасників банківського і фондового ринку та їх наслідки для ринку.

У дебатах беруть участь:

✔️ Дмитро Тарабакін, член НКЦПФР

✔️ Анна Муріна, експерт з фінансів та банків, USAID

✔️ Тоні Тан, DBA, CFA, співголова підрозділу з етики, стандартів та професійної поведінки в CFA Institute (Великобританія)

✔️ Олександр Гінзбург, голова біржової (наглядової) ради Української міжбанківської валютної біржі.

Модератор дебатів - Олексій Соболєв, CFA, президент CFA Society Ukraine

Коли:21 листопада, 10: 00-11: 30

Де:конференц-зал готелю Салют (вул. Мазепи 11Б)

 

Джерело: Stockworld


Теги: | CFA Society Ukraine | НКЦПФР | етика | дебати |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.