Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

CFA Society Ukraine презентувала українські переклади світових фінансових монографій


31.12.2020 12:16

CFA Society Ukraine за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» презентували українські переклади монографій:

Після фінансової кризи 2008 року відбулось відродження інтересу інвестиційних професіоналів до економічної та фінансової історії. Ця книга є сукупністю думок авторитетних науковців та практиків щодо впливу минулих подій на фондових ринках на сучасний глобальний фінансовий ринок. У колективній монографії детально розглянуто причини виникнення «фінансових бульбашок» на ринках акцій та нерухомості, а також їхні наслідки — фінансові кризи та посилення регулювання фінансових ринків. Автори книги переконані, що уроки минулого допоможуть сучасникам у формуванні інвестиційних портфелів.

Книга буде цікавою для фінансистів, фінансових аналітиків, економістів, а також викладачів, аспірантів, студентів, та усіх, кого цікавить світова історія фінансів.

Дослідження Педро Матоса сконцентровано на темі ESG-принципів, що застосовуються для визначення різних соціальних та екологічних ризиків і принципів корпоративного управління при прийнятті рішень інвесторами. Автор посилається на роботи таких відомих фахівців як Рітгольтц, Зінгалез, Крюгер, Штаркс та інших і розкриває основні положення ESG-принципів при інвестуванні (на прикладах ЄС, США, Великобританії, Китаю, Японії). На думку автора, дослідження доволі скептичне, але з визначенням сутнісних підходів для міцнішого укріплення глобальних фінансових ринків відповідно до ESG-принципів.

Більше інформації на вебсайті CFA Society Ukraine

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | CFA Society Ukraine | фінанси | книга |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.