Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Cтуденти Київської школи економіки виграли у фіналі міжнародного студентського змагання CFA Institute Research Challenge


02.03.2020 17:41

В п’ятницю, 28 лютого відбувся український фінал міжнародного студентського змагання CFA Institute Research Challenge, який вже 10 років проводить Асоціація інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine.

12 команд з усіх куточків України презентували результати своєї багатомісячної праці — інвестиційного аналізу публічної компанії, якою цього року була Coca Cola HBC. Виступ кожної команди оцінювало журі, що складалось із експертів інвестиційного ринку.

Переможцем конкурсу виявилась команда Київської Школи Економіки у складі: Ірина Хурик, Марина Солопенко та Юлія Пекар. Радник від факультету — Олена Беседіна. Ментор — Максим Перець.

В квітні ця команда-переможець представлятиме Україну на наступному етапі конкурсу в Аммані, Йорданія, де їх суперниками стануть найкращі студенти з 40 країн регіону EMEA (Європа, Ближній Схід та Африка). Студенти мають шанси перемогти й там, бо у 2019 році українська команда вже входила у топ-8 кращих команд регіону EMEA, а у 2015 році — здобула перемогу.

«Конкурс CFA Institute Research Challenge в Україні добре відомий українським університетів за якість знань та навички, які отримують студенти. Працедавці цінують конкурс за те, що він допомагає знаходити молоді таланти — цілеспрямованих, мотивованих фахівців, з практичними навичками інвестиційного аналізу. Ми пишаємось, що випускники конкурсу зазвичай досить швидко знаходять свою першу роботу в провідних інвестиційних банках, консалтингових компаніях та корпораціях», - підкреслює Анна Анзіна, виконавчий директор, CFA Society Ukraine.

Довідково

CFA Institute Research Challenge — це щорічний міжнародний конкурс, започаткований CFA Institute більше 10 років тому. Щороку в ньому беруть участь понад 5000 студентів з 1000 університетів зі всього світу.

Джерело: CFA Society Ukraine


Теги: | CFA Society Ukraine | KSE |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.