Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

ДКЦПФР та АРІФРУ підбивають підсумки конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств та підприємств - емітентів облігацій»


07.10.2011 10:23

ДКЦПФР (Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку) та ДУ “АРІФРУ” (Державна установа “Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку”) провели урочисту церемонію закриття всеукраїнського конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств та підприємств - емітентів облігацій» та нагородження його переможців. Захід відбувся 6 жовтня.

«Державна Комісія з цінних паперів та фондового ринку вже вшосте організовує цей конкурс, маючи на меті підвищення рівня прозорості та відкритості вітчизняного фондового ринку, а також вдосконалення корпоративного управління. Ми дякуємо всім переможцям та гостям нашого заходу за візит та підтримку», - сказав Микола Бурмака, Член ДКЦПФР та Голова конкурсної комісії, відкриваючи церемонію.

«В даний момент, в епоху тотального дефіциту довіри у світі практично єдиний дієвий інструмент побудови відносин між бізнесом та громадськістю, бізнесом та державними органами – це прозорість. Адже сучасний світ встановлює досить високі стандарти своєчасного розкриття та прозорості інформації. І ми раді констатувати, що вітчизняні підприємства готові бути прозорими та відкритими – для держави, регулятора, своїх акціонерів, кредиторів, співробітників», - зазначив у своєму виступі Юрій Бойко, Директор ДУ «АРІФРУ» та Голова організаційного комітету конкурсу.

Також пан Бойко подякував партнерам церемонії  – біржам «ПФТС» та «Української біржі», Українській асоціації інвестиційного бізнесу, групі  компаній Сортіс, компанії FinPR та інвестиційній компанії «DragonCapital».

Нагадаємо, що серед номінацій конкурсу – «За підготовку кращої регулярної інформації серед банківських фінансових установ», «За підготовку    кращої    регулярної    інформації    серед небанківських фінансових установ», «За інвестиційну привабливість», «За підготовку    кращої регулярної інформації серед підприємств - емітентів облігацій», «За краще  розкриття  інформації  щодо  рівня  корпоративного управління», а також численні номінації за підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств за галузями (енергетика, будівництво, сільське господарство тощо).


Теги: | ДКЦПФР | АРІФРУ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.