Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До обігу в Україні допущені акції Ferrexpo


17.07.2019 14:47

Акції публічної компанії Ferrexpo Plc (Велика Британія) допущені до обігу на території України.

Таке рішення Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку затвердила з метою розширення спектру фінансових інструментів на ринку України.

Рішення про допуск акцій компанії до обігу прийнято за заявою ПАТ «Національний депозитарій України», який діє від імені приватних українських інвесторів – власників акцій Ferrexpo Plc.

Українські інвестори у зв’язку з обмеженою пропозицією акцій на внутрішньому ринку активно цікавляться цінними паперами іноземних емітентів, в тому числі тими, які пов’язані з українськими активами, але торгуються на іноземних біржах, зазначається в повідомленні НКЦПФР.

Досі акції Ferrexpo Plc могли торгуватися лише на позабіржовому ринку України, основним біржовим майданчиком для купівлі-продажу цих цінних паперів залишається LSE.

Процедура допуску цінних паперів іноземних емітентів до обігу на території України регулюється «Положенням про допуск цінних паперів іноземних емітентів до обігу на території України», що затверджене рішенням Комісії від 07.12.2017 №871.

 

Джерело: веб-сайт НКЦПФР


Теги: | Ferrexpo | акція | біржа |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.