Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До уваги Компаній з управління активами, що управляють активами інститутів спільного інвестування з публічним розміщенням!


14.04.2011 14:29

До уваги Компаній з управління активами, що управляють активами інститутів спільного інвестування з публічним розміщенням!

Відповідно до Закону України "Про інститути спільного інвестування" та Положення про порядок подання інформації компанією з управління активами про результати діяльності інститутів спільного інвестування (пайових та корпоративних інвестиційних фондів, затвердженого Рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку №216 від 01.08.2002 (зі змінами Рішення ДКЦПФР №50 від 19.01.2010)   компанія з управління активами (далі КУА)повинна здійснювати оприлюднення інформації щодо результатів діяльності інститутів спільного інвестуванняз публічним розміщенням (далі ІСІ)шляхом оприлюднення Інформації в мережі Інтернет на сайті Загальнодоступної інформаційної бази даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів.

КУА оприлюднює щорічну інформацію щодо діяльності ІСІ з публічним розміщенням на сайті Загальнодоступної інформаційної бази даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів у строк до 30 квітня року, наступного за звітним.

Інформація щодо результатів діяльності ІСІ має бути оприлюднена до моменту подання Інформації до ДКЦПФР.

Увага!Оскільки закінчується звітній період оприлюднення щорічної інформації КУА щодо результатів діяльності ІСІ з публічним розміщенням Агентство звертається до Вас з проханням звернути увагу на те, що за нерозміщення, розміщення не в повному обсязі інформації та/або розміщення недостовірної інформації у Загальнодоступній інформаційній базі даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів можуть бути накладені  штрафні санкції.

Для оприлюднення інформації в Загальнодоступній інформаційній базі даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів на сайті www.stockmarket.gov.ua Вам необхідно ознайомитись з інструкцією та звернутись до Агентства.

Докладніше про оприлюднення КУА інформації щодо результатів діяльності ІСІ Ви можете дізнатися за посиланням:

http://smida.gov.ua/support/faq/allfaq/rozkrittya_informacii_isi.    

 

Державна установа

"Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України"

 

Адреса: 03680, Київ, вул. Горького, 51

тел.       (044) 498-38-15/16, 287-56-70

факс     (044) 287-56-73

e-mail:    kua@smida.gov.ua 


Теги: | КУА | розкриття інформації |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.