Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

ФК «Толока»: НКЦПФР зустрічається з інвесторами і продовжує справу


21.02.2022 11:42

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зустрілась з інвесторами ТОВ «ФК «Толока», адже постійно захищає їхні права та інтереси. Регулятор і далі стоятиме на необхідності виконання зобов’язань фінансовою компанією перед усіма інвесторами. Ліцензія «Толоки» залишається призупиненою.

Про це йдеться на вебсайті НКЦПФР.

«На жаль, до Комісії продовжують надходити скарги від інвесторів сумнозвісної компанії. Зі свого боку регулятор системно захищає їхні права та інтереси, тоді як «Толока» - системно порушує їх і, таким чином, законодавство. Ми певні, що компанія обов’язково має виконати всі умови угод з інвесторами», - розповідає Арсен Ільін, член НКЦПФР.

За словами пана Ільіна, Комісія досі не має можливості провести повноцінну перевірку і не має доступу до документів фінкомпанії. Тому, аби не допустити подальше збільшення кількості постраждалих вкладників, ліцензія компанії залишається призупиненою.

«Головне, чого прагне регулятор, - забезпечити виконання існуючих зобов’язань «Толоки» перед інвесторами і запобігти можливим складнощам», - резюмував комісіонер.

Нагадаємо, 17 червня цього року регулятор вирішив зупинити дію ліцензії «Толоки» на діяльність з управління майном для фінансування об’єктів будівництва та/або здійснення операцій з нерухомістю. Повторне таке рішення члени регулятора прийняли 7 грудня 2021 року.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | Толока | НКЦПФР | ФФБ | нагляд |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.