Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Формувати звітність на сайті Smida стане ще легше і зручніше зі SMIDA XML Reports


18.03.2020 17:01

Шановні клієнти!

Вже зовсім скоро на сайті  Smida буде реалізовано сучасний веб-застосунок для формування звітності учасниками фондового ринку - SMIDA XML Reports.

Електронний сервіс покликаний максимально спростити, зробити комфортним та легким процес формування звітності. За допомогою веб-застосунку емітенти легко зможуть сформувати річну, проміжну звітність та особливу інформацію відповідно до «Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів» для оприлюднення регульованої інформації від імені учасників фондового ринку та подання звітності до НКЦПФР.

В  SMIDA XML Reports передбачено функціонал валідації веб-форми відповідно до схем звітів. Це дозволить уникнути помилок при складанні звіту: поля з помилками візуально виділяються на інтерфейсі і перешкоджають формуванню невалідного документу.

На першому етапі функціонал SMIDA XML Reports дозволить емітентам створювати звіти у форматі XML для звітування до НКЦПФР, а також у форматі PDF для розкриття на власному вебсайті.

У подальшому сервіс буде розширено можливостями складання будь-якої XML-звітності суб’єктів, що звітують до НКЦПФР.  А сам «Кабінет інформаційних послуг» на сайті SMIDA буде доповнено новим розділом «Збережені звіти», що міститиме XML файли, завантажені або створені користувачем.  Збережені звіти можна буде переглядати, редагувати та видаляти.

  

Вже зовсім скоро на сайті Smida!

                                  Вам точно сподобається!


Теги: | звітність | XML | SMIDA XML Reports |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.