Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Голова НКЦПФР обговорив з прем’єр-міністром розвиток фондового ринку


30.09.2020 18:27

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимуром Хромаєвим створення ефективного фондового ринку.

Про це голова НКЦПФР написав у соціальній мережі Facebook.

"У мене була дуже конструктивна розмова з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем щодо формування та реалізації конкретного плану створення ефективного ринку капіталу України. У нас є спільне розуміння та єдине бачення як забезпечити економіку інвестиційним капіталом у найближчому майбутньому, створивши потужний фінансовий центр Східної Европи», - написав Хромаєв.

Нагадаємо, глава уряду України Денис Шмигаль нещодавно повідомив про розпочаті консультації з фахівцями щодо створення фондового ринку в Україні. "Переконаний, із залученням міжнародних експертів ми розвинемо цю тему і за рік вийдемо на створення фондового ринку", - наводила прес-служба уряду слова прем'єра із зустрічі з Американською торговельною палатою, що відбулась 24 вересня.

 

Джерело: сторінка Тимура Хромаєва в Фейсбуці


Теги: | Тимур Хромаєв | Денис Шмигаль | фондовий ринок |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.