Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Ілон Маск намагався продати Tesla компанії Apple


24.12.2020 14:29

Чутки про те, що Ілон Маск, голова компанії Tesla, свого часу спробував продати її компанії Apple, виявилися не просто чутками - цю інформацію підтвердив сам Маск, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У найпохмуріші дні програми Model 3 я зв'язався з Тімом Куком, щоб обговорити можливість придбання компанії Tesla компанією Apple (за 1/10 нашої поточної вартості), - написав Маск у Twitter. - Він відмовився прийняти зустріч".

Крім того, Маск поставив під сумнів достовірність недавнього повідомлення про "одноклітинну" батарею, яку Apple розробляє для свого електромобіля.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Apple розраховує "радикально" знизити вартість і збільшити запас ходу автомобіля, застосувавши нову структуру батареї на основі літій-залізо-фосфату (LFP).

Маск нагадав, що Tesla вже використовує батареї LFP у своїх електромобілях, що випускаються в Шанхаї, але заявив, що конструкція з одним елементом "неможлива", оскільки отримана батарея видаватиме занадто низьку напругу. Голова Tesla припустив, що в батареї Apple все одно будуть елементи, з'єднані разом.

Джерело: Інтерфакс-Україна


Теги: | Apple | Tesla | Ілон Маск |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.