Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Імена переможців конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку 2012» стануть відомі 17 квітня


03.04.2013 10:43

 

Конкурс «Кращий журналіст фондового ринку - 2012» вийшов на фінішну пряму. Наразі завершений підрахунок голосів, експертне журі провело всі дискусії і визначилося з іменами переможців. Їх імена стануть відомі на урочистій церемонії нагородження, яка відбудеться 17 квітня 2013 року за адресою: Київ, вулиця Сагайдачного, 15 (бутік-готель «Рів’єра»), конференц-зал.

Конкурс під патронатом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) та Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ) проводився уперше. Він став унікальної подією для всього фондового ринку і ЗМІ, адже дав можливість оцінити журналістів, що спеціалізуються на проблематиці фондового ринку і цінних паперів та відзначити їх успішну роботу.

Експертне журі у складі 15 фахівців фондового ринку, які представляють  державний сектор, професійних учасників фондового ринку, наукове співтовариство чи є провідними приватними інвесторами, провели кілька тижнів за ознайомленням і оцінкою публікацій журналістів. Члени журі неодноразово відзначали високий професіоналізм, майстерність, вправність у володінні словом та вміння підбирати фактаж – якості, якими в повні мірі володіють всі номінанти. І хоч задача була непростою, експерти з нею впоралися і визначили, хто посяде перше, друге і третє місце у кожній з 7 номінацій («Кращий журналіст інформаційного агентства», «Кращий журналіст друкованого видання», «Кращий журналіст інтернет-ЗМІ», «Краще інформагентство», «Краще друковане видання», «Краще ЗМІ», «Кращий тележурналіст»).

Церемонія нагородження пройде у незвичайному форматі. Презентація переможців обіцяє здивувати і подарувати гарний настрій усім присутнім. Серед гостей заходу будуть Дмитро Михайлович Тевелєв, Голова Комісії, керівники провідних учасників фондового ринку, головні редактори та журналісти ЗМІ та інші.

Запрошуємо стати свідками започаткування нової доброї традиції!

З повагою,

Оргкомітет Конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку 2012

Організатори Конкурсу:

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) -  національний регулятор фондового ринку, діяльність якого спрямована на всебічне стимулювання розвитку українського ринку цінних паперів як одного з найважливіших сегментів вітчизняної економіки. Серед основних завдань Комісії - забезпечення реалізації єдиної державної політики з цінних паперів та функціонування фондового ринку в Україні, здійснення правового регулювання відносин, що виникають на ринку цінних паперів, запобігання зловживань і порушень на фондовому ринку, захист інтересів інвесторів - громадян України, компаній, держави, а також розвиток економіки шляхом стимулювання залучення інвестицій за допомогою інструментів фондового ринку.

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України»працює з 1998 року. Основна мета діяльності - забезпечення і всебічний розвиток системи розкриття інформації на фондовому ринку України. Агентство, є уповноваженою особою з розкриття інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Єдиний інформаційний центр, що акумулює інформацію про діяльність підприємств (емітентів цінних паперів) і професійних учасників фондового ринку України, і надає публічний доступ до даної інформації створений на інтернет-порталі Агентства - www.smida.gov.ua.

Офіційні партнери проекту:  АТ «ЄВРОГАЗБАНК»,  ПГ «Павленко и Побережнюк»

Методологічний партнер конкурсу:  «Українське кредитно-рейтингове агентство»

Інформаційні партнери: РБК; Інтерфакс-Україна; Fundmarket.ua; Delo.ua; Fixygen.ua; Maanimo, Ліга:Закон; ЮРЛІГА, ЮРІСТ&ЗАКОН,  СБОНДС.

З усією інформацією стосовно Конкурсу можна ознайомитись на його офіційній сторінці.


Теги: | НКЦПФР | АРІФРУ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.