Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Компанія Vizor Software провела навчання і сертифікацію співробітників ДУ "АРІФРУ" за програмами Адміністратор системи Vizor і Адміністратор додатку Vizor


01.03.2019 14:52

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектора» і Програми EU-FINSTAR впроваджує в Україні систему фінансової звітності в єдиному електронному форматі ХBRL для підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Між компанією Vizor Software і DAI Global, яка впроваджує Проект USAID «Трансформація фінансового сектора», укладено договір, в рамках якого в 2019 році буде розроблено і введено в експлуатацію систему збору фінансової інформації в форматі ХBRL.

Vizor Software - ірландська компанія, яка працює більш ніж в 20 країнах світу і є одним зі світових лідерів в рішеннях RegTech / SupTech (англ. Regulatory Supervision Technology) для фінансових регуляторів, спеціалізуючись на автоматизації обміну інформацією.


Теги: | Vizor | АРІФРУ | НКЦПФР | фондовий ринок |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.