Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До уваги Інститутів спільного інвестування (пайових та корпоративних інвестиційних фондів)!


28.07.2011 16:16

Відповідно до Закону України "Про інститути спільного інвестування" (далі ІСІ) повинні здійснювати оприлюднення інформації щодо результатів діяльності ІСІ шляхом оприлюднення Інформації в мережі Інтернет на сайті загальнодоступної інформаційної бази даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів (розділ IV рішення Комісії від 19.01.2010 року №50 «Про внесення змін до рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 01.08.2002 №216 «Про затвердження Положення про порядок подання інформації компанією з управління активами про результати діяльності інститутів спільного інвестування (пайових та корпоративних інвестиційних фондів)»). 

Звертаємо Вашу увагу, що між  Компаніями з управління активами та Державною установою «Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (далі – Агентство) укладено Договори про надання послуг із присвоєння та обслуговування реєстраційного коду. Відповідно до укладених договорів Агентство має право призупиняти надання послугКомпаніям з управління активами, шляхом блокування Реєстраційного коду доступу до Індивідуальної сторінки у випадку порушення Абонентом сплати за обслуговування.

У зв’язку з цим просимо перевірити термін дії абонентського обслуговування за Вашим договором та у разі його закінчення оплатити обслуговування реєстраційного коду на наступний рік. Для оплати обслуговування Вашого реєстраційного коду потрібно перейти за посиланням http://smida.gov.ua/stockmarket/kua_obs, заповнити форму на продовження обслуговування реєєстраційного коду, після чого отримати посилання на рахунок-фактуру та акт виконаних робіт.

Якщо Ви вперше реєструєтесь, необхідно здійснити процедуру генерації реєстраційного коду для Компаній з управління активами та Фондів. Щоб оформити весь пакет документів необхідно перейти за посиланням http://smida.gov.ua/support/faq/allfaq/rozkrittya_informacii_isi.

З набранням чинності і введенням у дію Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та затвердження ставок вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур» № 3387-VІ від 19.05.2011 консультаційні, юридичні послуги, а також послуги з оброблення даних, надання консультацій з питань інформатизації, надання інформації та інших послуг у сфері інформатизації, у тому числі з використанням комп’ютерних систем, що надає Агентство, оподатковуються податком на додану вартість за ставкою 20 %.

Таким чином, з 01.07.2011 року вартість послуги щорічного обслуговування реєстраційного коду Компаній з управління активами становить 60 грн. в т.ч. ПДВ на рік.

Увага! У разі не здійснення оплати за обслуговування, Агентство має право заблокувати код доступу до індивідуальної сторінки.

 

При виникненні питань звертайтесь:

 
 

Контактні телефони:

  • (044) 498-38-15/16
  • (044) 287-56-70
  • (044) 287-56-73факс 

Теги: | ІСІ | фонди | КУА |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.