Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Мінфін заявив про завершення переговорів із МВФ щодо проекту держбюджету-2021


26.11.2020 18:09

Міністерство фінансів України завершило переговори з Міжнародним валютним фондом (МВФ) щодо основних параметрів проекту державного бюджету на 2021 рік.

Про це повідомила прес-служба Мінфіну.

"Міністерство фінансів успішно завершило переговори з МВФ стосовно основних параметрів проекту держбюджету на 2021 рік, що було однією з головних передумов для початку першого перегляду спільної з МВФ Програми Stand-by для України, визначення дати візиту місії Європейського департаменту МВФ та отримання чергового траншу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, основний акцент перемовин стосувався формування спільного з МВФ бачення основних бюджетних показників - рамки доходів, видатків і дефіциту.

Зазначається, що Мінфін проводив щоденні консультації з експертами Фонду про можливості фінансування дефіциту та пріоритетних видатків бюджету в 2021 році.

"Загалом параметри бюджету-2021 збігаються з оцінками фахівців Фонду, що було важливим для продовження успішної співпраці між Україною та МВФ", - наголосили в Мінфіні.

Джерело: вебсайт Міністерства фінансів


Теги: | МВФ | stand by | кредит | Мінфін |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.