Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Місія МВФ прибуде до Києва за кілька тижнів, - Гончарук


30.08.2019 11:48

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) буде в Києві за кілька тижнів для проведення переговорів щодо нової програми співпраці з Україною.

Про це, відповідаючи на запитання депутатів під час засідання Верховної Ради, повідомив на той час претендент на посаду прем'єр-міністра Олексій Гончарук.

Він наголосив, що новому парламенту та Кабінету Міністрів необхідно буде змінити ставлення до України у світі.

"І основою для таких змін має бути співпраця з нашими міжнародними партнерами і кредиторами. Тому вже за кілька тижнів у Києві буде місія МВФ, з якою ми вестимемо переговори щодо нової 3-4-річної програми співпраці з Україною", - заявив він.

Гончарук наголосив, що на сьогодні в Україні дуже дорогі ресурси, і інвестори не довіряють їй як країні для вкладення інвестицій.

За його словами, дешеве кредитування стане однією з тактичних цілей нового складу Кабміну.

Нагадаємо, місія МВФ працювала в Україні у травні 2019 року, проте поїхала без рекомендацій щодо виділення чергового траншу.

Глава місії МВФ заявив тоді про її готовність повернутися до Києва після парламентських виборів і формування нового уряду. 

 

Джерело: Інтерфакс-Україна


Теги: | МВФ | кредит |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.