Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

МВФ відкрив безкоштовний доступ до всіх опублікованих онлайн матеріалів


09.01.2020 11:56

На Новий рік Міжнародний валютний фонд зробив подарунок студентам, дослідникам, історикам і журналістам - доступ до всіх опублікованих онлайн матеріалів МВФ став безкоштовним.

Про це повідомив заступник виконавчого директора МВФ Владислав Рашкован на своїй сторінці в Фейсбуці.

Раніше більшість з 21 тис. публікацій МВФ, включаючи архівні з 1946 року, були платними. Тепер будь-хто в будь-якій країні з будь-якого девайса може отримати доступ до книг, статей, періодичних звітів, статистичних таблиць фахівців МВФ, не сплачуючи ні центу, повідомляє Рашкован.

Можна, наприклад, завантажити для себе:

- один з перших номерів IMF staff papers (від 1950 року), в якому є стаття про систему цін в СРСР і конвертованість радянського рубля http://bit.ly/39QUc4V

- або одну з недавніх книг про модернізацію економіки Китаю (392 сторінки) http://bit.ly/2N5eTQY

- або дуже популярну книгу, яка подобається міністерствам фінансів по всьому світу, про діджіталізацію публічних фінансів з дуже багатьма практичними прикладами та порадами http://bit.ly/2sQEXIT

Доступ до IMF eLibrary тутhttp://bit.ly/2QDiCYd.

«Дуже зручний і простий пошуковий інтерфейс за країнами, темами, видами публікацій, роками публікацій, авторами, мовами публікацій», - описує електронну бібліотеку заступник виконавчого директора МВФ.

 

Джерело: сторінка Владислава Рашкована в Фейсбуці


Теги: | МВФ | бібліотека | публікації |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.