Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Наглядова рада Нацдепозитарію дала старт конкурсу на посаду голови правління


30.03.2021 14:56

29 березня наглядова рада ПАТ «Національний депозитарій України» ухвалила рішення розпочати процес конкурсного відбору кандидатів на посаду голови правління.

Конкурсний відбір проходитиме у два етапи. На першому етапі всі бажаючі подають документи для участі в конкурсі. На другому етапі з обраними кандидатами відбудуться співбесіди.

Рекомендації щодо кандидатури на посаду голови правління НДУ для розгляду відповідного питання на загальних зборах акціонерів ПАТ «НДУ» визначить наглядова рада. Прийняття рішення про обрання (призначення) голови правління відноситься до компетенції загальних зборів акціонерів ПАТ «НДУ».

Кандидати мають відповідати вимогам до керівника професійного учасника ринку капіталу, мати відмінні лідерські та управлінські якості, глибоке розуміння принципів і практик функціонування ринку капіталу. Додатково кандидат на посаду голови правління ПАТ «НДУ» має стисло представити на співбесіді своє бачення стратегічного розвитку організації в середньостроковій перспективі.

Детальні вимоги до кандидата та основні задачі на посаді - за посиланням.

Кандидати, які мають намір взяти участь у конкурсному відборі, мають надати до 16 квітня 2021 року включно на електронну адресу konkurs2021@csd.ua таку інформацію:

  • мотиваційний лист щодо зайняття даної посади із зазначенням інформації про відповідність власної кваліфікації та ділової репутації вимогам до кандидата;
  • резюме кандидата.

Наглядова рада ПАТ «НДУ» залишає за собою право запросити у кандидата надання додаткових документів, зокрема щодо підтвердження відповідності його вимогам до кандидата.

Телефон для довідок НДУ: (044) 363 04 01, вн. 7825

 

Джерело: вебсайт Національного депозитарію


Теги: | НДУ | Національний депозитарій | вакансія |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.