Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Накопичувальні пенсії дадуть поштовх розвитку класичних фінансових інструментів, - член НКЦПФР Бойко


06.08.2021 16:03

Член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Юрій Бойко впевнений, що накопичувальна пенсійна система дасть поштовх розвитку класичних фінансових інструментів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Кошти, яких ледь вистачає на сплату комунальних послуг і майже не вистачає на ліки. Кількість пенсіонерів, що постійно зростає, при кількості працюючих, що невпинно зменшується. Це точне не гідне життя і пенсійне забезпечення. Але не мені вам розповідати про нинішній стан пенсійної системи, ви і ваші батьки знають про це не гірше за мене. Розуміючи це і всі складнощі, я вчора взяв участь в установчому засіданні робочої групи з розвитку пенсійних накопичень в Україні за головуванням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля», - написав Юрій Бойко.

Він упевнений, що пенсійній реформі - бути, не дивлячись ні на які перешкоди.

«Я скажу так – пенсійній реформі, хочемо ми того, чи ні, бути. Ми маємо бачення інфраструктури – модель уповноваженого фонду, де будуть акумулюватись накопичення, приватні фонди та можливість вибору для себе оптимального варіанту. А головне – маємо єдине бачення подальшого руху, Міністерство соціального розвитку як партнера, підтримку Уряду і особисто прем’єр-міністра», - зазначив член НКЦПФР.

Пан Бойко наголошує на тому, що пенсійна система дозволить акумулювати капітал, дасть поштовх розвитку класичних фінансових інструментів.

«Разом з інструментами будуть розвиватись підприємства, зростатимуть cтатки інвесторів. А головне – ці кошти працюватимуть не тільки на українську економіку, а й на українських людей», - переконаний Юрій Бойко.

 

Джерело: сторінка Юрія Бойка в Facebook


Теги: | НПФ | НКЦПФР | пенсія | пенсійна реформа | економіка | Юрій Бойко |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.