Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

На сайті Smida з’явились ринкові огляди, графічна статистика і рухома строка


07.12.2020 14:32

На сайті SMIDA  реалізовано декілька нових розділів, які допоможуть всім зацікавленим отримати максимум інформації щодо актуального стану вітчизняного фондового ринку.

У верхній частині головної сторінки сайту з'явилась рухома строка з індикаторами вітчизняного фінансового ринку. В строку виводяться, зокрема, наступні показники: індекс українських акцій (UX), індекс ПФТС (PFTS Index), облікова ставка НБУ (NBU key policy rate), офіційний курс гривня-доллар США (UAH –USD), гривня-євро (UAH –EUR), гривня-російський рубль (UAH –RUB), гривня-британський фунт (UAH –GBP), офіційна вартість спеціальних прав запозичення (UAH -XDR), курс золота (XAU), срібла (XAG), платини (XPT) і паладію (XPD).

Структура відображення індикаторів наступна: літерне позначення - абсолютне значення - абсолютна зміна (за добу) - відносна зміна (%) - стрілка (показує напрямок зміни).

Під блоком новин на сайті реалізовано розділ «Статистика фондового ринку», який містить графічні, а також різноманітні табличні дані щодо українського ринку цінних паперів. Наразі до вашої уваги – статистичні дані щодо розподілу цінних паперів за групами, формою існування та випуском фінансового інструменту, дохідності і погашення ОВДП, торгівлі ОВДП на біржах, кількості та обсягу ОВДП за укладеними контрактами. Також в розділі представлена інформація про укладені (виконані) біржові контракти (договори РЕПО) з емісійними цінними паперами; статистика ОВДП, які знаходяться в обігу за номінально-амортизаційною вартістю; дані щодо кількості емітентів, за цінними паперами яких укладено контракти, а також кількості найменувань цінних паперів (по ISIN), за якими укладено контракти. В подальшому спектр статистичної інформації буде розширено.

Внизу головної сторінки сайту з’явився розділ «Огляди ринків та прогнози», в якому публікуватимуться макроекономічні та галузеві огляди, огляди ринку акцій та облігацій, а також коментарі щодо найважливіших подій на вітчизняному та світових ринках від провідних інвестиційних компаній та банків України. Серед партнерів проекту, чиї аналітичні продукти публікуватимуться в новому розділі, - ICU, КІНТО, Concorde Capital, УНІВЕР, Октава Капітал, Райффайзен Банк Аваль.

Ми продовжуємо розширювати для наших користувачів можливості отримання актуальної, достовірної і максимально повної інформації за допомогою сучасних веб-технологій.

Smida – для тих, хто знає, що шукає!


Теги: | Smida |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.