Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НДУ отримав нову раду учасників


21.08.2020 16:02

Національний депозитарій (НДУ) отримав нову раду учасників.

Про це йдеться в повідомленні НДУ.

Від депозитарних установ членами ради були обрані: Дмитро Голіонко (ТОВ "БТС БРОКЕР"), Нінель Герман (АТ ПУМБ), Світлана Ющенко (ПрАТ "Фінансова компанія "Укрнафтогаз"), Оксана Данилюк (Банк "Восток"), Вікторія Сокол (Мегабанк), Марина Машковська (ТОВ "Фрідом Фінанс Україна"), Богдана Єфремова ("Райффайзен банк Аваль").

Від емітентів, що не є депозитарними установами, і компаній з управління активами, що діють від імені корпоративних інвестиційних фондів, були обрані: Олександр Сторожук (ПАТ "Універсам-2"), Сергій Бірюк ("Яготинський маслозавод"), Шаді Саад (ПрАТ "Бахмацьке бурякоприймальне підприємство"), Сергій Румпа (ПАТ "Южкокс"), Богдан Лупій (АТ "Фондова біржа ПФТС"), Юрій Бойко ("Траст Кепітал"), Ігор Савкін (ПрАТ "Мультиплекс-Холдинг").

До резервного складу ради увійшли: Володимир Волошка (ТОВ "Фондова компанія "Фаворит"), Зоя Грехова (ПАТ "Альтана Капітал"), Олена Степаненко (ТОВ "Енергетична реєстраційна компанія"), Заєць Віолетта (Dragon Capital).

Від емітентів, що не є депозитарними установами, і компаній з управління активами, що діють від імені корпоративних інвестиційних фондів: Андрій Журжій (ТОВ "Інвестиційні партнери") і Світлана Радченко (ПАТ "Укрнафта").

 

Джерело: фейсбук-сторінка НДУ, Stockworld


Теги: | НДУ | депозитарій | КІФ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.