Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Нерезиденти за тиждень збільшили портфель ОВДП на 1,1 млрд гривень


28.05.2021 14:21

Нерезиденти з 24 по 28 травня збільшили портфель облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) на 1,1 млрд гривень до 98,3 млрд гривень.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства фінансів, передає StockWorld.

"Нерезиденти з 24 по 28 травня збільшили портфель ОВДП на 1,1 млрд гривень, а загальна вартість ОВДП в їх власності становить 98,3 млрд гривень. Частка іноземних інвесторів в структурі власників українських внутрішніх державних паперів становить 10,2%", - говориться в повідомленні.

У свою чергу юрособи за поточний тиждень збільшили портфель ОВДП на 1,6 млрд гривень, а в структурі власників їх частка становить 4,63%. З початку року портфель ОВДП у власності юридичних осіб виріс на 12 млрд гривень.

Портфель фізосіб за поточний тиждень виріс на 210 млн гривень, в структурі власників їх частка становить 1,72%. З початку року вартість ОВДП у власності фізосіб збільшилася на 6 млрд гривень.

Українські банки залишаються власниками ОВДП із загальною часткою 51,9%, протягом тижня портфель ОВДП у їх власності виріс на 3 млрд гривень.

Портфель територіальних громад за поточний тиждень не змінився.

 

Джерело: StockWorld


Теги: | ОВДП | борг | бюджет | облігація |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.