Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Нідерланди заборонили одну з найбільших криптобірж


19.08.2021 14:20

Центробанк Нідерландів (DNB) заборонив криптовалютній біржі Binance надавати криптопослуги в країні.

DNB зазначає, що Binance не отримала дозвіл на роботу в Нідерландах і не може гарантувати дотримання закону про боротьбу з відмиванням грошей і фінансуванням тероризму, пише FinClub.

18 серпня Binance оголосила про призначення колишнього слідчого у кримінальних справах Міністерства фінансів США Грега Монахана на посаду співробітника по боротьбі з відмиванням грошей.

У червні Управління з фінансового нагляду Великої Британії заборонило Binance вести будь-яку регульовану діяльність у країні без попереднього письмового схвалення.

У липні Binance попередила, що припиняє торгівлю кріптовалютними деривативами в Європі. Першими країнами, для яких ця можливість виявилася недоступна, стали Німеччина, Нідерланди та Італія. Їх мешканці не можуть відкривати нові рахунки для торгівлі ф'ючерсними або вторинними продуктами.

Криптобіржа також стала фігурантом розслідування в ТаїландіСінгапурі та на Кайманових островах.

13 серпня Південна Корея та Малайзія заборонили деякі продукти Binance, зокрема торговельні пари з корейської воною (KWN) і малайзійським ринггітом (MYR), варіанти оплати цими валютами, а також P2P-додатки.

Найбільша криптовалютна біржа Binance знаходиться під слідством у США за підозрою у відмиванні грошей і ухиленні від сплати податків.

 

Джерело: FinClub


Теги: | Нідерланди | криптовалюта | біржа | Binance |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.