Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР має намір удосконалити механізми корпоративних операцій емітента


14.01.2020 16:11

НКЦПФР має намір удосконалити механізми корпоративних операцій емітента.

Відповідні норми передбачені у проекті нормативного акта, розробленого Комісією. Йдеться про рішення НКЦПФР «Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо корпоративних операцій емітента».

Як зазначається у пояснювальній записці до документа, ним вносяться зміни до Порядку виплати акціонерним товариством дивідендів, затвердженого Рішенням НКЦПФР від 12.04.2016 р. №391 та Порядку направлення повідомлень акціонерам через депозитарну систему, затвердженого Рішенням НКЦПФР від 7.03.2017 р. №148 з метою приведення їх у відповідність до вимог законодавства в частині визначення та уточнення дій професійних учасників ринку цінних паперів, номінальних утримувачів та депозитаріїв-кореспондентів при виплаті власникам цінних паперів дивідендів, а також уточнення дії професійних учасників ринку цінних паперів щодо направлення повідомлень через депозитарну систему України.

Більш детально – у проекті Рішення НКЦПФР «Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо корпоративних операцій емітента»

Джерело: FinPost


Теги: | емітент | корпоративне управління |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.