Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР отримала роз’яснення Аудиторської палати щодо застосування МСФО


28.01.2019 17:28

НКЦФПР повідомляє про отримання роз’яснення Аудиторської палати України щодо практичних аспектів застосування суб’єктами аудиторської діяльності Міжнародних стандартів завдань з огляду (МСЗО), а саме МСЗО 2400 «Завдання з огляду історичної фінансової звітності» та МСЗО 2410 «Огляд проміжної фінансової звітності» при виконанні завдань з огляду проміжної фінансової звітності.

НКЦПФР зверталась до Аудиторської палати України за відповідними роз’ясненнями, враховуючи наявність практичних прикладів застосування суб’єктами аудиторської діяльності як МСЗО 2400, так і МСЗО 2410 при виконанні огляду проміжної фінансової звітності, а також для отримання розуміння відмінностей між термінами «аудитор» та «практикуючий фахівець».

Також НКЦПФР акцентує увагу учасників ринків капіталу, що керівник компанії, яка є професійним учасником фондового ринку або емітентом, несе відповідальність за повноту та правильність складання документів, які подаються таким професійним учасником або емітентом до НКЦПФР, у тому числі й звіту незалежного аудитора.


Теги: | НКЦПФР | аудит | МСЗО |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.