Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР підбила підсумки реєстрації емісії цінних паперів за лютий 2012 року


21.03.2012 16:29

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) підбила підсумки реєстрації емісії цінних паперів за другий місяць 2012 року.

За словами Алли Папаіки, Директора департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів Комісії, за лютий було зареєстровано випуск акцій на суму, що перевищує 543 млн. грн. Це майже на 130 млн. перевищило аналогічний показник 2011 року. В той же час, розмір випусків облігацій за лютий 2012 склав понад 3.8 млрд. грн.

«Впродовж останніх місяців ми спостерігаємо стабільність у реєстрації емісій цінних паперів. Що стосується облігацій, то тут можна зауважити стрімкий зріст у порівнянні з січнем. Так, у лютому ми зафіксували цифру, що перевищила 3,8 млрд. грн., тоді як за аналогічний період у січні, вона становила 151 млн. Показники ж акцій і у січні, і в лютому перевищили 500 млн. грн. Це, безумовно, свідчить про стабільну динаміку у реєстрації випусків акцій на початку 2012 року», - додала пані Папаіка.

Серед акціонерних товариств, що зареєстрували випуски акцій, переважали, як і минулого місяця, банки, фінансові компанії, а також підприємства, які спеціалізуються на радіотехніці, працюють у виробничій сфері тощо. Стосовно облігацій, то тут найбільші показники продемонстрували акціонерні товариства банківської сфери та промисловості.


Теги: | НКЦПФР | випуск акцій | емісія цінних паперів | звіт Комісії за лютий 2012 | |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.