Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР погодила набуття істотної участі у ПФТС новим акціонерам


17.03.2020 12:19

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (надалі – НКЦПФР) погодила BOCE Co. Limited (Гонконг) та асоційованій з нею особою Янь Дуншен (Yan Dongsheng) набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку «Фондова біржа ПФТС».

Зазначені особи надали в Комісію документи для погодження набуття прямої та опосередкованої істотної участі у професійному учаснику фондового ринку «Фондова біржа ПФТС» у розмірі 49,90003%.

Нагадаємо, набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку відбувається згідно з вимогами «Порядку погодження набуття особою істотної участі у професійному учаснику фондового ринку або збільшення її таким чином, що зазначена особа буде прямо чи опосередковано володіти або контролювати 10, 25, 50 і 75 відсотків статутного капіталу такого учасника чи права голосу придбаних акцій (часток) в його органах управління», затвердженого рішенням НКЦПФР від 13.03.2012 №394, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 26.04.2012 за №635/20948 (із змінами).

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | ПФТС |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.