Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР відкрила регіональний семінар для керівників регуляторів цінних паперів


10.09.2012 09:35

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) відкрила семінар для керівників регуляторів, який пройде з 9 по 14 вересня у місті Києві та буде орієнтований на топ-менеджмент регуляторів фондового ринку зі Східної та Центральної Європи. Подія організована спільно з Toronto Center, при підтримці місії USAID в Україні, вона збере керівників регуляторів ринку цінних паперів з 13 країн світу.

«Я радий констатувати, що вперше і не тільки в Україні, а й на європейському ринку стартував такий масштабний семінар для керівників регуляторів ринку цінних паперів. Ми не тільки даємо можливість навчання авторитетними спікерами-експертами IOSCO, а й відкриваємо майданчик для обміну корисною інформацією та досвідом. Я впевнений, що подія буде дійсно корисною, ефективною та результативною, і по закінченню семінару ми отримаємо позитивну оцінку з боку учасників», - зазначив Дмитро Тевєлєв, Голова НКЦПФР.

Програма семінару розкриває великий спектр тем, такі як корпоративне управління, комунікації з акціонерами, правопорушення на ринку цінних паперів, а також правозастосування на фондовому ринку та ін. Підкреслимо, програма розроблялась з урахуванням вимог саме Східно- та Центрально-Європейського регіону і передбачає кілька продуктивних форматів навчання – лекції, інтерактивне спілкування, case study та ін.

«Маємо надію, що цей регіональний семінар для керівників регуляторів цінних паперів підвищить статус України та українського ринку цінних паперів, адже наша країна вперше стала організатором та приймаючою стороною такої значущої міжнародної події», - додав Голова Комісії.

 

Контакти:
Юлія Жулій
Прес-секретар НКЦПФР
+38 044 254 255


Теги: | НКЦПФР | семінар |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.