Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР очолив Руслан Магомедов


23.02.2021 17:10

Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку очолив позаштатний радник керівника Офісу президента Руслан Магомедов.

Відповідний указ президента №69/2021 від 23 лютого опублікований на сайті ОП.

«Призначити Магомедова Руслана Садрудиновича головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку», - йдеться у документі.

Водночас іншим указом №68/2021 президент звільнив з цієї посади Тимура Хромаєва «у зв’язку із закінченням строку повноважень».

Посада голови НКЦПФР стала вакантною після того, як 30 січня 2021 року закінчився 6-річний термін повноважень Тимура Хромаєва, нагадує FinClub.

Кандидатуру Руслана Магомедова запропонувала Професійна асоціація учасників ринків капіталу та деривативів (ПАРД).

Руслан Магомедов був старшим трейдером ІК «Київ Секьюрітіз Груп», членом асоціації ПФТС, керував департаментом інтернет-трейдингу в компанії «Проспект-Інвестментс», був директором інвестиційної компанії Astrum Investment Management, яка належала бізнесмену Леоніду Юрушеву.

У 2016 році брав участь в конкурсі на голову правління Національного депозитарію України.

Торік у квітні призначений позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

У червні 2020 року як представник президента увійшов до складу конкурсної комісії з обрання незалежних членів наглядової ради державного банку.

В 2020 році від підприємницької діяльності отримав 80,8 тис. грн. Також має готівкою та на банківських рахунках майже 2 млн грн.

Джерело: FinClub


Теги: | Руслан Магомедов | НКЦПФР | Тимур Хромаєв |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.